FőoldalÜzletA Sharp 100 év innovációját ünnepelte az IFA-n
2012. szeptember 10., hétfő ::

A Sharp 100 év innovációját ünnepelte az IFA-n

A 2012-es IFA kiállításon a Sharp visszatekintett az elmúlt 100 év innovációjára és előretekint a fényes jövőre, melyben új technológiákat, termékeket és megoldásokat fog kifejleszteni, amelyek mind kiemelkedők lesznek saját kategóriájukban. A Sharp az IFA kiállításon számos olyan új termékkel érkezett, melyeket arra tervezett, hogy újradefiniálja a fogyasztó és a tartalom kapcsolatát. Tovább erősítve vezető pozícióját a nagyképernyős LED televíziók területén a Sharp 2012-ben és 2013-ban is arra fókuszál, hogy a fogyasztóknak igazán magával ragadó élményt kínáljon

A Sharp bemutatta a világ legnagyobb LED televízióját

A 90 hüvelykes AQUOS LED TV bemutatásával a Sharp tovább növelte kínálatát a nagyképernyős televíziók szegmensében. Tekintélyt parancsoló 1,2 méteres magasságával és 2 méteres szélességével a 90 hüvelykes AQUOS a világ legnagyobb LED televíziója. Képminősége ugyanolyan lenyűgöző mint mérete, pengeéles képet produkál 1080p-s full HD felbontás mellett. Az AQUOS NET+ platform hozzáférést nyújt számos olyan applikációhoz, mint a YouTube, a Twitter és több televíziós csatorna médiakönyvtára. Mindemellett a készülék rendelkezik beépített tripla HD tunerrel (DVB-T/DVB-C/DVB-S2), és egy médialejátszóval, amelynek segítségével könnyedén lejátszhatjuk USB-meghajtónkon vagy otthoni hálózatunkon található zenéinket, videóinkat, megjeleníthetjük fényképeinket. A Sharp új 90 hüvelykes LED televíziója támogatja az aktív full HD 3D technológiát.

A nagy basszus visszatért

A Sharp visszahozza a nyolcvanas évek életérzését a GX-M10 Boombox segítségével és egyesíti a kultikus koncepciót az innovatív dizájnnal és a legmodernebb audiotechnológiákkal, beleértve iPod/iPhone4 dokkolót, egy USB portot, mikrofon-, és gitárbemenetet és egy erős, 100 wattos basszust. Mindeközben az új Sharp retro Boombox strapabíró kialakítású és hordozható. Ezek az összetevők teszik kötelező vétellé a GX-M10-et minden városi zene-, és táncrajongó számára.

Party bármelyik Apple eszközzel

A Sharp bemutatta a tökéletes hangrendszert az Apple-rajongók számára, a DK-KP95-öt. Az új mikrohifi-rendszer kiemelkedő hangminőséget nyújt az AirPlay funkciónak köszönhetően, dizájnja pedig rendkívül elegáns. Használjunk akár iPod-ot, iPhone-t, vagy iPad-et, zenei gyűjteményünk mindig kézre fog esni. A DK-KP95 egy kompakt, sokfunkciós hifirendszer, amellyel a zenerajongók bármikor lejátszhatják kedvenc zenéiket otthonukban, könnyedén és rugalmasan. Bárki aki A Sharp új kompakt hifije kiemelkedő minőségű dizájnnal és technológiával ajándékozza meg a zenerajongókat.

Erőteljes hangzás egyszerűen

Növelje meg a hangerőt nappalijában! A HT-SB60 2.1-es audiorendszert prémium minőségű hangzásával elsősorban a 60 hüvelykes (152 centiméteres) képátlójú AQUOS LED televíziókhoz tervezték, így azokhoz tökéletesen passzol, de használható akár a 90 hüvelykes (229 centiméteres) képátlójú modellhez is. Az új hangsugárzó tökéletes választás azoknak, akik szeretnék nappalijukban egy nagyméretű hangrendszer telepítése nélkül élvezni a kiváló hangminőséget. A vezeték nélküli mélynyomó, a gyönyörű metálfekete dizájn és a felhasználóbarát kialakítás miatt lesz a HT-SB60 a tökéletes hangsugárzó, amely a legjobb minőségű hangot szolgáltatja minden otthonban.

Új, 70 hüvelykes professzionális Multi-touch LCD kijelző

A professzionális felhasználóknak szánt, 70 hüvelykes interaktív LCD kijelző, nagyfelbontású QFHD (3840×2160 pixeles) kapacitív monitor lehetővé teszi az együttműködést azáltal, hogy akár több felhasználó is interakcióba léphet vele egyszerre. Szintén bemutatja a Sharp első QFHD asztali monitorát, egy a 32 hüvelykes osztályba tartozó (31,5 hüvelykes) kijelzőt, aminek alapja egy IGZO (indium-gallium-cink-oxid) panel, amely a megszokottnál jóval nagyobb felbontást tesz lehetővé alacsonyabb energiafogyasztás mellett és akkor még nem esett szó egy, a professzionális felhasználóknak szánt 90 hüvelykes Full HD monitorról. Minden a Sharp által bemutatott kijelző teljes LED-háttérvilágítással rendelkezik, ami alacsonyabb energiafogyasztással jár együtt.

Kétajtós vagy többajtós - a Sharp új modellekkel bővíti hűtőkínálatát

A többajtós hűtőszekrény koncepciójának bemutatásával a Sharp hatalmas hozzáadott értéket hozott létre olyan előnyökkel, mint a rendkívül nagy rekeszek és a formatervezett elrendezések. Ezt a sikersorozatot szeretné folytatni a Sharp a termékvonalhoz tartozó 3 új modelljével az SJ-FP760V-vel, az SJ-FP810V-vel és az SJ-FS810V-vel. Előnyt kovácsolva a legújabb technológiából a Sharp maximalizálta a tárolási kapacitásokat, miközben fenntartotta az optimális hűtési folyamatokat. Az SJ-FS810V beépített jégszóróval is rendelkezik. Az SJ-FP760V és az SJ-FP810V választható rozsdamentes acél vagy fekete kivitelben érkezik, míg az SJ-FS810V ezüstszínű vagy fekete üvegborítással választható. Az új termékek pont olyan elegánsak, amennyire formatervük átgondolt, stílusuk ellenállhatatlanná teszi őket. Ezek a hűtőszekrények nem csupán kötelező vételekké, hanem a belsőépítészeti elemmé is váltak.

A Sharp honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény