FőoldalÜzletA Lenovo továbbra is gyártat a magyarországi Flextronics-szal
2012. augusztus 22., szerda ::

A Lenovo továbbra is gyártat a magyarországi Flextronics-szal

A Flextronics 2012. augusztus 21-én jelentette be, hogy a Lenovo meghosszabbította a cég magyarországi egységével fennálló szolgáltatási szerződését

A szolgáltatási szerződés meghosszabbítása mellett a Flextronics a kiemelkedő eredményekért és a folyamatosan magas színvonalú teljesítményért járó minőségi díjat is átvehette a Lenovotól az elmúlt két évben végzett munkájáért.

A szerződés meghosszabbítására azért került sor, mert a Lenovo rendkívül elégedett a sárvári egység kiemelkedő színvonalon végzett szolgáltatási tevékenységével, melynek keretében a Lenovo számára gyártanak termékeket a régiós piacokra. A Flextronics többek között asztali számítógépeket, all-in-one gépeket, munkaállomásokat és szervereket gyárt, szerel össze és konfigurál a Lenovo európai ügyfelei számára.

A Flextronics sárvári termékgyártó központja egyedi, az ügyfél igényeire szabott megoldásokat nyújt, melyek a beszállító által működtetett készletgazdálkodási rendszert (VMI), a szállításirányítási rendszert (TMS), az információtechnológiai és a világszínvonalú rendelésre konfigurálási (CTO) és rendelésre gyártási (BTO) szolgáltatásokat egyesítve segítik az eredeti berendezésgyártókat a regionális gyártási és átütemezési kérdések jelentette kihívások leküzdésében.

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény