FőoldalÜzletAz EIZO újabb monitorokat szállít a HungaroControl új légiforgalmi irányítási központjába
2012. augusztus 02., csütörtök ::

Az EIZO újabb monitorokat szállít a HungaroControl új légiforgalmi irányítási központjába

A HungaroControl az EIZO 2K×2K felbontású kontrol- és 21,3 hüvelyk képátlójú segédmonitorait választotta az új 10 000 négyzetméteres budapesti légiforgalmi irányítási központjába. A központ 2012 decemberi megnyitásakor minden légiforgalmi irányítói pozíció egy darab Raptor SQ2802 típusjelű, 2048×2048 képpont felbontású monitorral, illetve négy darab FlexScan S2100 típusjelű monitorral lesz felszerelve

A HungaroControl választása azután esett a Raptor SQ2802-re, miután az tökéletesen, a legmagasabb pontszámmal végzett a hosszú tesztelési folyamatokon. Az EIZO - egyedüli gyártóként - a zajcsökkentés érdekében hűtőventillátor nélküli modellt tudott ajánlani, ráadásul a legalacsonyabb energiafelhasználási értékek mellett.

A végső döntés másik fontos tényezője az EIZO monitorok kiemelkedően jó szemkímélő tulajdonsága volt. Vaktesztek során a légi irányítók a Raptor SQ2802-nek adták a legmagasabb pontszámot, mely a legkisebb fény-visszatükröződést adó frontoldali üveggel szerelt monitornak járt.

A FlexScan S2100 monitorokat 21,3 hüvelykes képméretük, 1600×1200 képpontos natív felbontásuk és 4:3 képarányuk miatt választották. A HungaroControl-nak ezen kritériumokat teljesítő monitorra volt szüksége, hogy meglévő szoftveres alkalmazásaikat optimálisan tudják megjeleníteni a kijelzőkön.

"Technológiai szemszögből nézve az új légiforgalmi irányítási központunk lesz a legfejlettebb Európában, így kiemelkedően fontos, hogy olyan eszközökkel szereljük fel, melyekkel tökéletes szolgáltatást tudunk nyújtani" mondta Orosz János Beszerzési Osztályvezető. "Nagy örömünkre szolgál, hogy az EIZO minden igényünket kielégítő 2Kx2K kontrol- és segédmonitorokat tudott szállítani."

Az EIZO honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény