FőoldalÜzletMár Magyarországon is elérhető a Norton Tablet Security
2012. július 06., péntek ::

Már Magyarországon is elérhető a Norton Tablet Security

A Symantec bejelentette, hogy kifejezetten táblagépek számára kínált biztonsági alkalmazása, a Norton Tablet Security Magyarországon is elérhetővé vált. A Norton így a mobiltelefonok védelme után a táblagépekre is kiterjesztette biztonsági szakértelmét és technológiáját. A Fujitsu egy teljes funkcionalitású, ingyenes egyéves Norton Tablet Security előfizetést biztosít több nyelven szerte az EMEA régióban a Fujitsu STYLISTIC fogyasztóinak

"Az okostelefonok és táblagépek elterjedésének egyik legsúlyosabb következménye, hogy a készülékek elvesztésekor a felhasználók ma már sokkal többet veszítenek az elérhetőségi adatoknál - hozzáférhetnek az email és közösségi média fiókjukhoz, hitelkártya-adataikhoz, de akár a személyes fotóik és videóik is illetéktelen kezekbe kerülhetnek. A növekvő kockázatok miatt a fogyasztókban egyre nagyobb az igény a mobil eszközeik megfelelő védelmére, ez pedig nyáron különösen fontos, hiszen a legtöbb felhasználó nyaraláskor is magával viszi a mobil készülékét, ahol ingyenes Wi-Fi hálózatokon keresztül használja a Facebookot, emailezik, vagy akár bankol. A Norton Tablet Security és a Norton Mobile Security biztonságot nyújt az online és fizikai fenyegetések ellen egyaránt, átfogó védelmet biztosítva a felhasználóknak és készülékeiknek akár nyaralás alatt is" - mondta Rakoncza Zsolt, a Norton magyarországi képviselője.

A Norton Tablet Security biztonsági jellemzői
A Norton új alkalmazása kifejezetten androidos táblagépek számára kínál védelmet a felhasználók személyes adatainak elvesztése vagy ellopása, valamint vírusok és más fenyegetések ellen. A Norton Tablet Security legfontosabb funkciói:

  • Web-alapú lopásgátló - Webböngészőn keresztül történő bejelentkezés után a felhasználók hozzáférhetnek a lopásgátló funkciókhoz, melyek segítségével távolról lezárhatják az elveszett vagy ellopott készüléket, így megakadályozható az információk sérülése. Lehetőség van egy alapértelmezett vagy testreszabott "device lost" üzenet beállítására, amely megjelenik mindenkinek, aki megtalálja a táblagépet, így a felhasználó lépéseket tehet az eszköz visszaszerzésére. Továbbá a "Sneak Peak", vagyis kameranézeti funkcióval fényképeket készíthet bárkiről, aki a készülék előtt tartózkodik, a képek pedig megtekinthetőek lesznek a https://antitheft.norton.com/ weboldalon.
  • Adathalászat elleni védelem - Blokkolja az adathalász weboldalakat, így megvédi a felhasználók személyes adatait ha Wi-Fi hálózatra csatlakoznak, a készülék lelassítása nélkül. Ez különösen fontos, hiszen a személyes információk mellett a bűnözők akár banki adatokat is megszerezhetnek, komoly anyagi kárt okozva ezzel, ha az eszköz nincs megfelelően védve.
  • Ezenkívül a Norton Safe Web technológia riasztást ad, ha a felhasználó mobilhálózaton vagy Wi-Fi kapcsolaton keresztül egy csaló vagy rosszindulatú weboldalra téved, mielőtt rákattintana.
  • Rosszindulatú programok elleni védelem - Automatikusan ellenőrzi az összes letöltött alkalmazást, alkalmazás-frissítést és SD kártyát a fenyegetések kiszűrésére.

Árak, elérhetőség és kompatibilitás
A Norton Tablet Security elérhető a magyar kiskereskedelmi hálózatokon keresztül, bevezető akciós ajánlott fogyasztói ára 5990 Ft, amely egy éven át biztosít teljeskörű védelmet a a táblagépeknek. A Norton Tablet Security amerikai angol, francia, olasz, német, spanyol, japán, koreai, hagyományos kínai, egyszerűsített kínai és brazíliai portugál nyelveken érhető el.

A Fujitsu STYLISTIC M532 táblagép Android 4.0 operációs rendszerrel használhatóság és stílus szempontjából is egyedülálló - optimális választás a bring-your-own-device elvéhez, vagyis a személyes eszközök üzleti célú használatára is, ugyanis az ilyen típusú felhasználás különösen magas fokú biztonsági szintet igényel.

"A felhasználók rengeteg személyes és érzékeny adatot tárolnak a mobil eszközökön - így a biztonságnak nem szabad az utolsó szempontnak lennie. A Norton Tablet Security átfogó védelmet kínál függetlenül attól, hogy egy kártékony kód ellen kell felvennie a harcot, vagy a személyes adatokat kell megvédenie a visszaélésektől. Ez egy olyan hozzáadott érték, amelyet örömmel biztosítunk az ügyfeleinknek" - mondta Dieter Heiss, a Fujitsu Technology Solutions munkahely-rendszerekért felelős vezetője.

A Symantec honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény