FőoldalÜzletA VIDEOTON Elektro-PLAST bővítette a termékpalettáját
2012. június 13., szerda ::

A VIDEOTON Elektro-PLAST bővítette a termékpalettáját

A Philips által kifejlesztett új háztartási elektromos készülékeket a Videoton mérnökei teljesen önállóan vitték gyártásba, beleértve a szerszámoztatást és a gyártósorok tervezését is

A termékek bonyolultsága egyben a különlegességük is, hiszen összesen 270 alkatrészből állnak, melyből 100 műanyag alkatrészt a Videoton gyárt, míg a teljes készülék összeszerelési ideje több mint egy óra. A Philipsnek gyártott új termékeket közel 40 kaposvári dolgozó szereli a Videoton által tervezett gyártósorokon. A termelés felfutása folyamatban van, s az első kiszállítások Európa több országába és Oroszországba is már megkezdődtek.

Külön jelentőséget ad a két üzletnek az, hogy a globális szinten végzett beszerzés mellett a Videoton komplett szolgáltatást nyújtott vevőjének a gyártás területén is: az alkatrészgyártástól a hegesztésen, szerelésen és tesztelésen át a csomagolásig és a termékek kiszállításáig.

A Philips 1998 óta kiemelt stratégiai partnere a VIDEOTON Elektro-PLAST Kft.-nek. A megnyert új projekteken felül további hat háztartási termékcsalád gyártása folyik jelenleg Kaposváron. A 2012-es év tervei között további termékek gyártásindítása szerepel, melyek esetében a termékfejlesztést a kezdetektől a vevővel közösen végzi a Videoton.

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény