FőoldalÜzletOnline LabVIEW és mérésadatgyűjtési szeminárium
2012. május 17., csütörtök ::

Online LabVIEW és mérésadatgyűjtési szeminárium

Sajátítsa el a LabVIEW és mérésadatgyűjtés alapjait, és nyerjen értékes ajándékokat!
Csatlakozzon Ön is az online LabVIEW és mérésadatgyűjtés szemináriumunkra 2012. május 23.-án 15-18 óráig, amin eddig több száz résztvevő szerezte meg azokat az alapokat, amivel önállóan elkezdték a munkát a LabVIEW grafikus programozási környezetben

Az online szeminárium során mérnök kollégánk bemutatja a LabVIEW programozás alapjait, és megmutatja, hogyan állíthatja be adatgyűjő rendszerét úgy, hogy a leggyorsabban végezhesse el egyszerű méréseit. A háromórás tanfolyam végére minden szükséges információt megszerez majd, amivel azonnal elkezdheti a munkát a LabVIEW grafikus programozási környezetben. Az előadás végén a résztvevők feltehetik kérdéseiket az élő-chat-en keresztül.
A tanfolyamot követően minden résztvevő kap egy feladatot. A feladat megoldását beküldő pályázók értékes díjakat nyerhetnek:

  • 1 db myDAQ: USB alapú mérésadatgyűjtő eszköz kifejezetten oktatási célokra
  • 2 db USB-6008: egy USB alapú, adatgyűjtő eszköz
  • LabVIEW 2011 Student Edition: minden diák, aki sikeresen megoldja a tanfolyam végén kapott feladatot, hozzáférést kap a LabVIEW 2011 Student Edition-hoz (diákigazolvány másolata szükséges).

Hogyan vehet részt az online NI LabVIEW tanfolyamon?

  • Töltse le és telepítse a LabVIEW próbaverzióját innen.
  • Regisztráljon az online tanfolyamok egyikére:

Tekintse meg az online tanfolyam programját!

Bármilyen kérdés esetén kérjük, keressen minket a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen vagy látogasson el kapcsolódó honlapunkra.

Szeretettel várjuk az online tanfolyamon!

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény