FőoldalÜzletSchneider Electric és KROHNE: együtt automatizálunk
2012. május 17., csütörtök ::

Schneider Electric és KROHNE: együtt automatizálunk

A Schneider Electric bejelentette, hogy partnerségre lép a KROHNE-val. Az együttműködés célja a Schneider Electric PlantStruxure folyamatautomatizálási architektúráját és a KROHNE műszerezési kínálatát tartalmazó, átfogó megoldás biztosítása a felhasználók számára. A Schneider Electric nyílt rendszerarchitektúrája és a KROHNE egyedi igényre szabott műszerezési kínálata révén a teljes megoldás egyszerűen integrálható, így hatékonyabb energiafelhasználást, termelékenységet és folyamatoptimalizálást tesz lehetővé

A Schneider Electric PlantStruxure folyamatautomatizálási architektúrájával a felhasználók megvalósíthatják fejlesztési célkitűzéseiket az energiamenedzsment és a termelékenység területén. Egyetlen rendszert kell létrehozniuk csupán, amely egyaránt gondoskodik az energiafelhasználás, a folyamatadatok, az eszközkihasználtság és a gépek teljesítményének méréséről. Ennek kialakításához járulnak hozzá a KROHNE integrált mérési megoldásai, melyek biztosítják a folyékony, gáz- és szilárd halmazállapotú anyagokat használó üzemi folyamatok megfigyelését és az optimalizáláshoz szükséges információkat. Az integrált mérési megoldások lehetővé teszik az áramlás, a szint, a nyomás és a hőmérséklet mérését, illetve az elemzési feladatok végrehajtását.

A Schneider Electric a partnerséget olyan közös értékekre építi, mint az egyszerűség keresése, az innováció iránti törekvés és a felhasználók véleményét középpontba helyező fejlesztések. A vállalat az együttműködés kialakításával az energiamenedzsment és a folyamatautomatizálás terén szerzett világszerte elismert szakértelmét ötvözi a KROHNE globális tapasztalatával, illetve a szabványos és egyéni műszerezési megoldások terén meglévő mérnöki jártasságával.

"A KROHNE kategóriájában legjobb műszerezési kínálatának és a Schneider Electric PlantStruxure architektúrájának integrálása kiváló együttműködést teremt, továbbá biztosítja azokat az eszközöket, melyek segítségével ügyfeleink megbirkózhatnak a folyamat- és energiamenedzsment egyre nagyobb kihívásaival" - mondta David Orgaz, a Schneider Electric folyamatautomatizálási rendszerekért felelős részlegének alelnöke.

A KROHNE mérnöki és alkalmazási ismereteivel járul hozzá a Schneider Electric különböző iparági területeinek - például az olaj- és gázipar, a víz- és szennyvízkezelés, az étel- és italgyártás, valamint a bányászat, fém- és ásványipar - projektjeihez. A KROHNE ezen vertikális szektorokban is bizonyította már egyedülálló szakértelmét, nemcsak a szabványos alkalmazásokhoz kínált megoldásaival, hanem az innovatív, személyre szabott kialakítást igénylő műszerezési megoldások terén is.

"A Schneider Electrickel kötött megállapodás egy világszerte nagy jelentőséggel bíró stratégiai partnerkapcsolat a KROHNE számára. Korábban már számos jelentős projekten dolgoztunk együtt - erre építve úgy gondoljuk, hogy a két globális vállalat egyesített mérnöki tapasztalata egy valódi sikertörténet kulcsa. Az együttműködés összhangban van vállalatunk stratégiájával, és támogatja azon célunkat, hogy az üzleti partnereinkkel létesített hosszú távú kapcsolatok révén fenntartható növekedést érjünk el" - nyilatkozta Michael Dubbick, a KROHNE csoport társ-vezérigazgatója.

A KROHNE honlapja

A Schneider Electric honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény