FőoldalÜzletHirsch Gábor a Fortinet Kelet-európai csapatában
2012. május 16., szerda ::

Hirsch Gábor a Fortinet Kelet-európai csapatában

A hálózatbiztonsági szakember a Bánki Donát Műszaki Főiskola mérnök informatikus tanári szakán diplomázott. Az elmúlt 12 évben vezető szerepet töltött be az információbiztonság és a hálózatbiztonság területén tevékenykedő olyan jelentős hazai és nemzetközi cégeknél, mint a Microsoft Hungary, biztributor, RRC, Cisco Hungary, DNS Hungary, 2F 2000 Számítástechnikai és Szolgáltató Kft.

Nevéhez fűződik többek között a Check Point disztribúció és IT-biztonsági üzletág elindítása a DNSnél (mai nevén Arrows ECS), valamint a Cisco hálózatbiztonsági termékek magyarországi sikere, a Cisco Magyarország üzletfejlesztési vezetőjeként. Tagja volt a Check Point Advisory Council-nak és 2008 óta vezeti az IVSZ IT biztonsági munkacsoportját.
3 gyermek édesapja. Szabadidejében sportol, túrázik, gyermekkora óta a zene kiemelkedő szerepet tölt be az életében.

Szakterülete:
Hálózatbiztonság, információ biztonság, IT biztonság, adatbiztonság, Firewall - tűzfal, UTM, IDS/IPS - behatolás detektálás/behatolás megelőzés, DoS/DDoS - terheléses támadás/elosztott terheléses támadás, Spam, Content security - tartalombiztonság, Határvédelem, Web biztonság, Web alkalmazás biztonság, Web Alkalmazás Tűzfal, Adatbázis biztonság

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény