FőoldalÜzletÚj globális márkaüzenetet határozott meg a Ricoh
2012. április 11., szerda ::

Új globális márkaüzenetet határozott meg a Ricoh

A dokumentumkezelési szolgáltatások piacán iparágvezető, nyomdai eszközöket, irodai nyomtatókat, fénymásolókat gyártó japán nagyvállalat, a Ricoh új globális márkaüzenetet határozott meg. Az imagine. change. több mint egy márkajel új kiegészítése - ez a Ricoh márkatapasztalatának esszenciája

A Ricoh bejelentette a márka logójának kiegészítését az imagine. change. szavakkal, hangsúlyozva ezzel a márka fő üzenetét. Az új márkajelzés a vállalat folyamatosan bővülő szolgáltatási portfolióját kívánja előtérbe állítani, illetve a vállalat a szolgáltatások irányába történő általános elmozdulását hivatott kifejezni. A Ricoh szolgáltatás portfoliója olyan elismert megoldásokat tartalmaz, mint például az MDS (Managed Document Services).

"A képesség a változtatásra kulcsfontosságú egy sikeres vállalat számára," mondta Shiro Kondo, a Ricoh elnöke és ügyvezető igazgatója. "A technológia példa nélkül álló gyorsasággal fejlődik és ez az ügyfeleket is gyorsabb alkalmazkodásra kényszeríti. Azok, akik nem tudnak lépést tartani, lemaradnak. A Ricoh elkötelezte magát, hogy segít ügyfeleinek kezelni ezeket a változásokat. Ezt értjük az imagine. change. alatt."

A Ricoh célja, hogy a szakértelem, a vállalati folyamatok és a technológia egyesítésével olyan információs infrastruktúrákat hozzon létre, amelyek gyorsabbak, okosabbak és olcsóbbak, mint az ügyfél eredeti elképzelése. Az olyan innovációk segítségével, mint a "Cloud Computing" (felhő-informatika), vagy a "Remote Monitoring" (távoli monitorozás), a vállalat arra törekszik, hogy az információkat biztonságosabbá, mobilabbá és személyesebbé tegye, aminek köszönhetően a vállalatok oly mértékben működhetnek együtt és koncentrálhatnak az innovációra, amelyre eddig nem volt példa.

Az imagine. change. globális bevezetése kiemeli a Ricoh ügyfélcentrikus filozófiáját: új ötletek és módok arra, hogy miként javítsuk az emberek életét. A Ricoh segít a vállalatoknak és egyéneknek átalakítani munkafolyamataikat és kiaknázni kollektív képzelőerejüket.

A Ricoh honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény