FőoldalÜzletEgyszerűen óriási: Európa tévéóriása a Sharptól
2012. április 06., péntek ::

Egyszerűen óriási: Európa tévéóriása a Sharptól

Nagyképernyő? Nem, sokkal inkább gigantikus képernyő! Elképesztő, 203 centiméteres (80 hüvelyk) képátlójával az új AQUOS LC-80LE645E modell mellett minden más nagyképernyős tévé eltörpül. Nem meglepő, hiszen a 80LE645E az eddig Európában valaha árusított nagyképernyős televíziók közül a kereskedelmi forgalomban elérhető legnagyobb képátlóval bíró modell

De ha bárki azt gondolná, hogy az új japán tévéóriást csak tágas tetőtéri loftokba szánták volna, téved. Talán furcsának tűnik, de a óriásképernyős modell szinte bármilyen hagyományos nappaliban elhelyezhető: az optimális nézőtávolság mindössze három méter. Ez a távolság a képernyő és a szófa között bármely európai nappaliban is feltételezhető. A tévéóriás ugyanakkor nemcsak méretével kelt meghökkentést, - a LED háttérvilágításnak köszönhetően - majd életnagyságú képei élesek és brilliáns minőségűek. A tévét még vonzóbbá teszi A++ besorolású energiatakarékossága.

Szemlélődés helyett bele a sűrűjébe! Az új AQUOS LC-80LE645 televízióval a focirajongók a 2012-es foci EB-n közelebb érezhetik magukat csillagaikhoz, mint valaha. Az óriási, 203 centiméteres (80 hüvelyk) képátlóval bíró tévé majdnem életnagyságú képeket produkál, így könnyen stadionbeli hangulatot teremt a nappaliban. Egy gól alkalmával a néző könnyen úgy érezheti, hogy csapata többi szurkolójával együtt az ováció kellős közepében ül. A 100 Hz-es technológiát és LED háttérvilágítást is alkalmazó képernyő egyedülállóan élethű, éles, magas kontrasztaránnyal bíró, briliáns színekben játszó képet állít elő, legyen szó akár mozifilmről vagy számítógépes játékról. Mindezt nem egy moziteremben, hanem saját lakásunkban! Nézzünk akár HD tévét, akár Blu-ray lemezt, a nézőtávolság miatt sem kell aggódni, az új óriástévé képe már 3 méter távolságból is tökéletes élményt nyújt. Az Európában egyedülálló modell energifelhasználását tekintve is egyedülálló, A++ energiaosztályba sorolták, ami kivételesen alacsony fogyasztást jelent.

"Az új LC-80LE645E modellel az első 203 centiméteres képátlójú tévét tesszük elérhetővé Európa piacain. Hogy el tudjuk képzelni, mekkora képernyőről van szó, nem árt ha fontolóra vesszük, hogy például egy 132 centis képernyő felületet fele ekkora sincs. Méretével a 80LE645E modell "Nagy Méretek"-stratégiánk első számú nagykövete. Stratégiánk lényege, hogy nemcsak új, nagyképernyős televíziós élményt állítunk elő, de hitet teszünk a 2012-es Futball Európa-bajnokságba fektetett szponzorációs erőfeszítéseink mellett is. Fontos megjegyezni, hogy a tévé, habár óriási nagy, hagyományos nappalikban is könnyedén elhelyezhető, mivel nézése már 3 méter távolságból is egyedülálló élményt nyújt" - mondta el Masaharu Suzuura, a Sharp közép-európai régiós vezetője.

Nagytévé minden csatornán!
Méretein és gyönyörű képein túl, az AQUOS LC-80LE645E az AQUOS NET+ okostévéplatformmal együtt multimédiás élményben is magasra helyezi a lécet. A tévé használói az AQUOS NET+ platformra fejlesztett 50 applikációhoz is hozzáférhetnek, továbbá elérhető a készülékről YouTube, illetve sok tévécsatorna médikönyvtára mellett segítségével az interneten is böngészhetünk. A készülékbe három HD tunert (DVB-T/DVB-C/DVB-S2) és médialejátszót is építettek. Fotók, videók, zenék azonnal lejátszhatók a tévén egy USB kulcsról vagy helyi számítógépes hálózatról (DLNA).

Az LC-80LE645E tévé 2012 március végétől érhető el kereskedelmi forgalomban.

A Sharp honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény