FőoldalÜzletA Gameloft kiadja a Men in Black 3 hivatalos játékát
2012. március 26., hétfő ::

A Gameloft kiadja a Men in Black 3 hivatalos játékát

A Gameloft és a Sony Pictures Consumer Products, Inc bejelentette a Men in Black franchise-ra kötött licencszerződését, így a Gameloft kiadja a film hivatalos játékát egyidőben 2012 egyik legjobban várt filmjével, a Men in Black 3-mal

"Hatalmas lehetőség számunkra, hogy együtt dolgozhatunk a Sony Pictures-szel a Men in Black játékadaptációjának létrehozásán. Mobiljátékunk lehetővé teszi felhasználóink számára, hogy részévé váljanak a film sajátos univerzumának, és újra találkozhassanak az ikonikus karakterekkel" - mondta Arnaud Vezin, a Gameloft magyarországi képviselője.

A Gameloft szorosan együttműködött a Sony csapatával egy olyan freemium játék létrehozásán, amely a Men in Black filmek rajongói mellett a casual játékok híveinek is ugyanolyan szórakozást jelent, a könnyű használatnak és ingyenes hozzáférésnek köszönhetően. A játékosok amellett, hogy találkozhatnak a Men in Black filmek inspirálta szereplőkkel és idegenekkel, speciális berendezésekhez is hozzáférhetnek, kezdve a Neutralizálótól, egészen a híres Zajos Tücsökig.

"A Men in Black 3 játék megjelenése kapcsán a Sony örömmel jelentette be együtműködését a Gameloft-tal. Együtt olyan játékot hoztunk létre, amely sok-sok órányi interaktivitást tesz lehetővé azáltal, hogy a játékosok felfedezhetik a Men in Black világát. Ez a mobiljáték fontos szerepet játszik a film marketing kampányában is" - tette hozzá Mark Caplan, a Sony Pictures Consumer Products fogyasztói termékágának alelnöke.

A Men in Black 3 játék iOS, Android platformokra, valamint mobiltelefonokra a filmmel egyidőben kerül kiadásra, 2012. május 25-én.

A Gameloft honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény