FőoldalÜzletVezeték nélküli miniegerek a Logitech-től
2012. március 01., csütörtök ::

Vezeték nélküli miniegerek a Logitech-től

A Logitech bemutatta az akár a nadrágzsebben is elférő, megbízható vezeték nélküli csatlakozást kínáló Logitech Wireless Mini Mouse M187 egeret

Különösen kicsi méretének köszönhetően a Logitech M187 mini-egér könnyen elfér egy kézitáskában, neszesszerben vagy akár a nadrágunk zsebében is, így az egeret mindig magunknál tarthatjuk, ha laptopot viszünk magunkkal. Búcsút inthetünk végre a kábeleknek is, és élvezhetjük a gyakorlatilag késlekedéstől és kihagyásoktól mentes, megbízható vezeték nélküli összeköttetést.
Az üzembe helyezés végtelenül egyszerű, szoftvertelepítést nem igényel. Elég bedugni a nano-vevőegységet a számítógép USB-portjába, és az egér máris üzemkész. A nano-egység olyan pici, hogy akár benne is hagyhatjuk gépünkben. Ha a csatlakozót mégis ki kéne húznunk, akkor azt az egér belsejében biztos helyen tárolhatjuk, így soha nem kell az elvesztése miatt aggódnunk.
A kézre álló egér a vezeték nélküli eszközök szabadságát kínálja, miközben pontosabban és kényelmesebben irányíthatjuk vele gépünket, mint a hordozható gépek touchpad-jével.
A Logitech M187 fekete, fehér, kék és piros színben kapható, így egyéni ízlésünket is könnyen kifejezhetjük vele. Az egér a három éves garancia mellett mindazt a minőséget és megbízhatóságot biztosítja a felhasználóknak, amely a Logitech-et világelsővé tette azon eszközök megalkotásában, amelyek összekötik az embereket a digitális világgal.

Ár és elérhetőség
A Logitech Wireless Mini Mouse M187 már kapható bruttó 6 990 Ft-os ajánlott fogyasztói áron.

A Logitech honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény