FőoldalÜzletNIDays - nyerjen előadásával utat Austinba
2012. február 07., kedd ::

NIDays - nyerjen előadásával utat Austinba

Most Ön lehet az egyike a kiválasztott előadóknak, aki 2012 legrangosabb National Instruments rendezvényének budapesti helyszínén mutathatja be saját felhasználói megoldását! Ragadja meg az alkalmat és jelentkezzen Ön is előadónak, prezentáljon! Nyújtsa be pályázati anyagát a mérési és automatizálási alkalmazásáról a virtuális műszerezés és a grafikus rendszertervezés területén, amelyet NI termékek felhasználásával valósított meg!

Az NIDays egy sokoldalú szakmai konferencia és kiállítás, ahol a gyakorlatban mutatjuk be az automatizált tesztelést, mérésadatgyűjtést és tervezést segítő legújabb eszközöket, valamint érdekes előadások keretében tudhat meg többet a grafikus rendszertervezés újdonságairól.

Legyen Ön az előadó!
Most Ön lehet az egyike a kiválasztott előadóknak, aki 2012 legrangosabb National Instruments rendezvényének budapesti helyszínén mutathatja be saját felhasználói megoldását! Az NIDays még további 7 országban kerül megrendezésre Kelet-Közép-Európában. Ragadja meg az alkalmat és jelentkezzen Ön is előadónak, prezentáljon az év legjelentősebb NI rendezvényén, az NIDays 2012 konferencián! Nyújtsa be pályázati anyagát az Ön által kidolgozott és legjobbnak ítélt mérési és automatizálási alkalmazásáról a virtuális műszerezés és a grafikus rendszertervezés területén, amelyet NI termékek felhasználásával valósított meg! A részvételhez küldje el előadásának 200 szavas angol nyelvű összefoglalóját legkésőbb 2012. június 25-ig az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre!

Nyeremények
A benyújtott pályázati anyagok közül a három legjobb pályamunkát díjazzuk.
1. helyezett - NIWeek 2013, Austin 1 részvételi jegy az NIWeek rendezvényre, a texasi Austinba, 2013 augusztusában. Az utazás és a szállás költségeit a National Instruments biztosítja. A repülőjegy- és szállásfoglalást a National Instruments intézi.
2. és 3. helyezett - 1-1 db LEGO MINDSTORMS NXT 2.0. (A nyeremények másra át nem ruházhatók, valamint más nyereményre és készpénzre nem válthatók át!)

További információ
Amennyiben kérdése merülne fel a pályázati felhívással kapcsolatban, írjon e-mailt Svantner Évának (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.), vagy hívja őt a 06 1 4811 413-as telefonszámon.

Várjuk jelentkezését, hogy előadóként üdvözölhessük Önt az NIDays 2012 kelet-közép-európai rendezvénysorozatán!

Üdvözlettel,
National Instruments Hungary

További információk a rendezvényről

A pályázati anyag letöltése

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény