FőoldalÜzletUltrarövid vetítési távolság - új Epson projektorok
2012. január 24., kedd ::

Ultrarövid vetítési távolság - új Epson projektorok

Az Egyesült Királyságban 2011-ben megrendezett BETT (British Educational Training and Technology Show) oktatási vásáron az iparág számára bemutatott ultrarövid vetítési távolságú projektorokat követően a projektorgyártásban világelső Epson a második generációs modellek mellett négy új, ultrarövid vetítési távolságú projektorral tér vissza. Az iparág visszajelzéseire alapozva az Epson olyan új funkciókat fejlesztett ki, mint a irónok gyorsabb interakciója és a PC nélküli csatlakozás, hogy még több osztályteremben legyen megtapasztalható a lebilincselő oktatás élménye.

Ultrarövid vetítési távolságú interaktív projektorok
Az interaktív EB-485Wi és az EB-475Wi projektorok két interaktív irónnal rendelkeznek, amelyek a közös munka megkönnyítése érdekében lehetővé teszik, hogy tanár és diák egy időben is írhassanak a képernyőre. A pihekönnyű irónok használata egyszerű, az új "lebegő" funkciónak köszönhetően pedig pontosan észlelhető, hogy érintkeznek-e a kivetített felülettel.

Ezen felül, a népszerű számítógépes szoftverrel együtt használva a projektorok PC nélküli és "azonnali magyarázat" funkcióval is rendelkeznek. A tanárok bármely sima felületet tehetnek interaktívvá PC csatlakoztatása nélkül is, illetve DVD-lejátszó csatlakoztatásával akár mozgó képeket vagy fotókat is instant láthatnak el magyarázatokkal. A projektorokat négy pozícióban lehet felszerelni, beleértve az üvegfelületű asztalok alatti elhelyezést is, a még interaktívabb és lebilincselőbb csoportmunka érdekében.

Ultrarövid vetítési távolságú projektorok
Az interaktív projektorokhoz hasonlóan a nem interaktív EB-485W, EB475W, EB-480 és EB-470 modellek igen közelről megfelelő nagyságú képet vetítenek minimális árnyékképzést engedve. A dobozban elhelyezett eszközökkel a projektorok egyszerűen telepíthetők. A vízszintes trapézkorrekciónak köszönhetően a képbeállítás egyszerű, a "plug and play" USB-funkcióval és a beépített 16 wattos hangszóróval pedig egyetlen kábel is elég a kép és hang lejátszásához.

Raphael Payre az Epson Europe termékmenedzsere szerint: "Ezek az új projektorok a tökéletes eszközt jelentik a fiatal tehetségek képzésére törekvő modernkori oktatás számára, valamint segítséget nyújtanak a figyelmet még jobban lekötő tanulói környezet kialakításában. A 3LCD-technológiánknak köszönhetően tanár és diák nappali fény mellett is egyaránt élénk, természetes színeket és mély feketéket láthat, a HDMI-bemeneteken keresztül pedig a nagyfelbontású tartalmat is maximális tisztasággal jelenítheti meg."

"Tudva, hogy a kedvezőtlen gazdasági környezet sok iskola és szolgáltató számára megnehezíti az új eszközök beszerzését, hat különböző modellt fejlesztettünk ki, hogy a különböző költségvetéseknek megfeleljenek, és segítsenek az üzemeltetési költségek alacsonyan tartásában. Ezt, egyik megoldásként, a hosszú lámpa- és szűrőélettartammal sikerült elérnünk, amely azt jelenti, hogy esetükben nincs szükség a gyakori cserére" - tette hozzá Payre.

Az EB-485Wi, EB-475Wi, EB-485W, EB-475W, EB-480 és az EB-470 modellek februártól kaphatók, bemutatásukra a 2012-es egyesült királysági BETT vásáron kerül sor.

Az Epson honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény