FőoldalÜzletEgér újratöltve
2012. január 17., kedd ::

Egér újratöltve

A Logitech a Logitech Cube bejelentésével ismét új alapokra helyezi a digitális eszközök és a felhasználók közötti viszonyt. A gyártó az egyedi formatervű Logitech Cube-bal teljesen újraértelmezi az egér fogalmát. Felhasználójának minden olyan szolgáltatást biztosít, amit egy egértől elvárhatunk, sőt, szükség esetén még prezentációs eszközzé is alakítható

A Logitech Cube-ot egérként használva hasonló navigálási élményben lehet részünk, mint amihez az érintőképernyős okostelefonunknál már hozzászokhattunk: az egér felületén ujjunkat végighúzva tudunk görgetni, miközben a Logitech Flow Scroll szoftvere gondoskodik róla, hogy a legpontosabb görgetési élményt kapjuk.
"Sikkes formatervének köszönhetően a Logitech Cube azonnal felhívja magára a figyelmet" - mondta el Todd Walker, a Logitech termékmenedzsere. "De az impozáns külső még nem minden! A Cube további hasznos szolgáltatásokat is kínál, ha például egy hosszú nemzetközi repülőúton kell dolgoznunk vele, vagy ha éppen egy létfontosságú előadást kell megtartanunk. Teszi mindezt egy apró, de gyönyörű formába rejtve."

logitech cube 2Amikor a Logitech Cube prezentációs szolgáltatásaira van szükség, egyszerűen csak felemeljük a levegőbe, és egy pillanattal később már át is kapcsol prezentációs módba. Az egér tetejére kattintva előhívhatjuk a következő diát, ha pedig vissza kell lépnünk, csak megfordítjuk kezünkben az egeret, és kattintunk egyet.
Ez a zsebrevaló kis egér igazán könnyű, így nem gond magunkkal vinni egy konferenciára, de még akkor sem, ha számítógépünkkel a nappaliból épp a konyhába költözünk.
A Logitech Cube csatlakozását a parányi Logitech Unifying vevőegység garantálja, aminek hátterében a Logitech megbízható 2,4 GHz-es adatátviteli technológiája áll. A vevőegység olyan kicsi, hogy nyugodtan benne hagyhatjuk laptop gépünkben, amikor mennünk kell vele valahová. Ez a kombináció egy vezetékes kapcsolat biztonságát és a vezeték nélküli kényelmet ötvözi. Szükség esetén hat kompatibilis eszközt is csatlakoztathatunk ehhez az egyetlen vevőegységhez, legyen szó akár egy teljes billentyűzetről, egy számbillentyűzetről, vagy épp egy másik egérről.
A Logitech Cube elnyerte a 2012-es Nemzetközi CES Innovációs Formatervezési és Mérnöki Díj elismerését a számítógépes kiegészítők kategóriában.

Ár és elérhetőség
A Logitech Cube európai megjelenése 2012 januárjára várható. Megrendelhető lesz internetes áruházunkban, €69,99 ajánlott fogyasztói áron.

A Logitech honlapjawww.logitech.com

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény