FőoldalÜzletFull-HD webkamera videohívásokhoz
2012. január 13., péntek ::

Full-HD webkamera videohívásokhoz

A Logitech bemutatta Logitech HD Pro Webcam C920 webkameráját, amivel minden eddiginél egyszerűbben lehet olyan teljes HD, 1080p felbontású videót rögzíteni, mely gyorsabb és folyamatosabb mozgást kínál, és amely akár a kevésbé korszerű számítógépeken is gördülékenyen lejátszható. Az új készülék lenyűgöző minőséget produkál, így barátaink és szeretteink tökéletesen láthatják minden rezdülésünket.

"Az emberek egyre gyakrabban támaszkodnak video-kommunikációs eszközökre, hogy kapcsolatban maradhassanak távol élő ismerőseikkel" - mondta Todd Walker, a Logitech termékmenedzsere. "Akár barátainkkal, akár családtagjainkkal vagy kollégáinkkal beszélgetünk, a legjobb, ha tiszta, jó minőségű képen látjuk őket. A Logitech HD Pro Webcam C920 pontosan ezt kínálja, és a Skype-pal való együttműködésünk eredményeképpen ez az első webkamera, ami 1080p videohívásokat biztosít."
logitech C920 2A Logitech HD Pro Webcam C920 teljes HD, 1080p felbontású videót rögzít, ha ismerőseinket a Skype(r) használatával hívjuk, vagy HD 720p felbontásút, ha erre a Windows Live Messengert használjuk. A H.264 videotömörítési technológiának köszönhetően HD 1080p videókat vagy 15 megapixeles fotókat tölthetünk fel egyetlen kattintással Facebook, Twitter vagy YouTube profilunkra (ezekhez regisztráció szükséges). Az 1080p HD videohívásokhoz nem kell mást tennünk, mint letölteni a Skype legfrissebb kiadását, a Skype 5.7 Beta for Windows verziót.
A Logitech Fluid Crystal megoldás teszi a Logitech webkameráját igazán különlegessé. A folyamatosabb és a bosszantó akadozásoktól mentes felvételeken szebb és élesebb képet kapunk, gazdagabb színekkel és tisztább hanggal - így szeretteink jobban látnak és hallanak minket - még akkor is, ha éppen nem a legújabb számítógépet használjuk. A Logitech HD Pro C920 webkamera Carl Zeiss lencsét és kiváló, 20-fokozatú élesség automatikát kapott, ami a Logitech eddigi legpontosabb és legfürgébb élesség-automatikája. És mivel jól hallatszani ugyanolyan fontos, mint jól látszani, a webkamera a két oldalán elhelyezett két mikrofon segítségével természetes, sztereó hangot közvetít.
A Logitech HD Pro C920 webkamerát vállalati ügyfeleinknek is ajánljuk, mert általa jobb minőségű videokonferenciákat szervezhetünk. További részletek a www.logitech.com/business weboldalon.

Ár és elérhetőség
A Logitech HD Pro Webcam C920 európai megjelenése 2012 januárjára várható, ajánlott fogyasztói ára €99,99 lesz.

A Logitech honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény