FőoldalÜzletPaul Molyneux lett a Sharp Europe új elnök-vezérigazgatója
2011. október 28., péntek ::

Paul Molyneux lett a Sharp Europe új elnök-vezérigazgatója

Paul Molyneux lett a Sharp Corporation igazgatóságának vezetője - ebben a pozícióban ő az első olyan tisztségviselő, aki nem japán nemzetiségű. Molyneux ugyanakkor vezérigazgatói kinevezést is kapott, és egyben felkérték a csoport ügyvezető igazgatói és a Sharp Electronics Europe GmbH elnöki posztjának betöltésére is

Paul Molyneux gyors karriert futott be a Sharp Corporationnél: az elmúlt 7 évben különféle felső vezetői pozíciókban tevékenykedett sikeresen a Sales and Operations (értékesítés és működés) területén.
Vezérigazgatói kinevezése előtt Paul a Sharp Europe operatív működésért felelős vezetője volt.
Rendkívül nagy megtiszteltetésnek tekintem, és büszkeséggel tölt el, hogy a vállalat alkalmasnak talált arra, hogy vezérigazgatóként új szerepkört töltsek be a Sharp Europe szervezetén belül. Teljes mértékben tudatában vagyok annak, milyen felelősséggel jár ez a pozíció, és minden erőmmel azon leszek, hogy sikeresen elvégezzem a kinevezéssel járó feladatokat. Hiszem, hogy az Európában rendelkezésünkre álló tehetséges és képzett alkalmazotti gárdával együtt dolgozva ki tudunk építeni egy olyan önfenntartó szervezetet, amely hosszú távon is képes növekedni és hasznot termelni, és ezáltal hozzájárulni a régió biztos jövőjének megalapozásához. - nyilatkozta Paul Molyneux.
Molyneux a piaci szereplők és a Sharp ügyfelei számára azt ígéri, hogy agilis, piacorientált, ügyfelei igényeire gyorsan reagáló, és az egyszerű és hatékony háttér- és megosztott szolgáltatásokat kiaknázni képes szervezetet hoz létre.
A Sharp Europe korábbi vezérigazgatója, Hiroshi Sasaoka a Közel-Kelet és Afrika Csoport ügyvezető igazgatói, és a SMEF (Sharp Middle East Free Zone Establishment) elnöki tisztét veszi át.

A Sharp honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény