FőoldalÜzletSikeres Würth szeminárium - korszerű szereléstechnológia
2011. szeptember 30., péntek ::

Sikeres Würth szeminárium - korszerű szereléstechnológia

Szeptember 22-én a Tulip-Inn hotel adott otthont a Würth szemináriumának, amelyre nagyszámú technológus-tervező szakember gárda volt kíváncsi. Nem véletlenül, mert a szerelőpanelek gyártásában ugyan több hazai cég nyújt széles kínálatot, kevesen képviselnek viszont olyan színvonalat és minőséget, mint az eddig főként induktív elemeiről ismert Würth Elektronik német cég

Az eseményt Kancsár József régióvezető nyitotta meg, majd a szakelőadók sok újdonságot felvonultató előadásaikkal lepték meg a hallgatóságot. A prezentációk mellett valóságos mintadarabokkal bizonyították a technológia valódiságát, életszerűségét.

Gerold Heldmaier általános cégismertetőjét követően Werner Öchslen a térbeli szerkezetek flexibilis és kvázi flexibilis (hajlékony és merev panelek laminált együttese) technológiáját mutatta be. Nagyon érdekes előadást hallottunk Bert Heinztől, az elektronika egyre gyakoribb kihívását jelentő termikus kezelésének problematikájáról és a Würth megoldásairól. A termikus viákat sokan használják, de a rézzel telített termikus átvezetők gyártástechnológiáját kevesen űzik komoly szinten. Ehhez tartoznak az alumíniumra laminált panelek témaköre is. Stefan Keller pedig a HDI mikroviákról beszélt, amely a nagysűrűségű szerelőlapok új eszköze, ezzel érhető el a megfelelő jelintegritás szélessávú működésben.
Végezetül jövőbeli kitekintést kapott a hallgatóság a rendszerintegráció megvalósítására.
Az előadások letölthetők a www.we-online.com/designconference2011 honlapról.

Lambert Miklós

ELEKTRONET szerkesztőbizottság elnöke

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény