FőoldalÜzletJelentős teljesítményemelés a digitális földfelszíni televíziós sugárzásban a budapesti Száva utcai adónál
2011. augusztus 18., csütörtök ::

Jelentős teljesítményemelés a digitális földfelszíni televíziós sugárzásban a budapesti Száva utcai adónál

Az Antenna Hungária Csoport megkapta a szükséges rádióengedélyeket a budapesti Száva utcai adótoronyra a digitális földfelszíni televíziós sugárzást érintő teljesítményemelésre vonatkozóan, a maximális kisugárzott teljesítmény az antennarendszer bővítését követően közel a háromszorosára emelkedik. Az emelés eredményeképpen a MinDig TV és MinDig TV Extra szolgáltatások vételi lehetőségei elsősorban Budapest belső részein tovább javulnak

A Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság kibocsátotta az emelt teljesítményre vonatkozó rádióengedélyt az A és C jelű multiplexek vonatkozásában - 55. és 62. csatorna - a budapesti Száva utcai adótoronyra.

A rádióengedélyek birtokában az Antenna Hungária 2011. augusztus 10-én 8.00 és 17.00 óra között elvégezte az antenna- és adórendszer bővítését, mely lehetővé teszi, hogy a maximális ERP (Effective Radiated Power - effektív kisugárzott teljesítmény) az A multiplex vonatkozásában 2,42 kW-ról 7,08 kW-ra, míg a C multiplex esetében 2,36 kW-ról 6,76 kW-ra emelkedjen.

A teljesítményemeléssel a MinDig TV és MinDig TV Extra szolgáltatások vételi lehetőségei az V., VI., VII., VIII., IX. és XI. kerületek egyes részein tovább javultak.

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény