FőoldalÜzletNagy képernyő praktikus formátumban
2011. június 17., péntek ::

Nagy képernyő praktikus formátumban

Felső kategóriás szórakozás és elegáns dizájn egyben - új elektronikai berendezés vásárlásakor ez a kettős igény szerepel legfőbb szempontként a vásárlók kívánságlistájának élén. Az AQUOS LE430E sorozat LCD tévéinek új generációjával a Sharp optimális választ kínál a piac ezen igényeire: kivételesen éles képet és briliáns színeket garantáló vékony multimédiás "tehetségeket" a fekete-fehér dizájn jellemzi

Videók, zene, személyes fényképek - az évek során hatalmas mennyiségű multimédiás adat gyűlik össze a számítógépünkön. Egyre több vásárló keres olyan egyszerű megoldást, amivel ez a sokféle változatos multimédiás tartalom átvihető számítógépükről a tévéjükre vagy vissza.

A Sharp AQUOS LE430E LCD TV sorozat a tökéletes megoldást kínálja: a felhasználók mostantól egyszerűen és kényelmesen a tévéjükön választhatnak multimédiás tartalmak széles választékából. A készülék "USB Media Player"-e videókat, zenét és fényképeket egyaránt kiváló minőségben játszik le.

"Okostévé" maximális kihasználhatósággal
"A LED háttérvilágítással ellátott LE430E sorozat tagjai 19 és 32 hüvelyk közötti képernyőméretekben kaphatók. Vékony előlapjuk révén kiváló második vagy harmadik otthoni tévék" - nyilatkozta Hanspeter Seiss, a Sharp Közép-Kelet-Európa LCD tévé divízió termékmenedzsere.

"Ezzel az elegáns, új sorozattal a Sharp optimális megoldást nyújt a felhasználók azon elvárására, miszerint digitális tartalmaikat gondtalanul szeretnék tévéjükön élvezni" - folytatja Seiss.

Az integrált Media Player révén a felhasználók tévéjükön egy USB meghajtóról DivX vagy DivX HD formátumban nézhetik meg kedvenc sorozatuk legutóbbi évadját, vagy hallgathatják kristálytiszta hangminőségben MP3 formátumú zenéiket.

A lapos LCD tévék emellett ideális társak abban is, hogy a legjobb felvételeket és emlékeket megosszuk a barátokkal és a családdal. Segítségükkel bármely nappali fotógalériává alakítható.

Dizájn TV hasznos tulajdonságokkal

Ezekben a stílusos tévékben a rendkívül hasznos "Electronic TV Programme Guide" (EPG3) is megtalálható, ami egy elektronikus műsorinformációs szolgáltatás. Segítségével az épp adásban lévő műsor mellett a következő hét tévéműsorainak részleteit is megtekinthetjük.

A digitális műsorújság nemcsak a műsor időpontjáról és időtartamáról tájékoztat, hanem egyetlen gombnyomással előhívható képes ismertetőt is nyújt.

A Sharp AQUOS LE430E sorozatban a kiváló képminőség mellé az elegáns AQUOS dizájn társul. Az új LCD tévék fehér hátlappal, valamint fehér vagy fekete állvánnyal kaphatók, amelyek önmagukban is vizuális élményt nyújtanak.

A készülékek emellett LED háttérvilágítással és Full HD (22 hüvelyk) vagy HD-ready panellel (32/26/19 hüvelyk) is rendelkeznek. Vezetékes és antennajelek (DVB-T és DVB-C) vételére egyaránt alkalmasak, s számos csatlakozóval rendelkeznek (2x HDMI, 1×SCART, 1×USB és CI+).

Az LE430E sorozat 2011. júniusától kapható a boltokban.

A Sharp honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény