FőoldalÜzletA Canon termékei tíz BLI díjat érdemeltek ki
2011. február 23., szerda ::

A Canon termékei tíz BLI díjat érdemeltek ki

A Canon termékeit tíz "Outstanding Achievement" díjjal jutalmazta a Buyers Laboratory Inc. (BLI) tesztelő- és kutató laboratórium. A világ vezető, független értékelő szervezete a "Winter 2011 'Pick' Awards" elismerésekkel a Canon, képalkotó megoldások területén betöltött szerepét díjazta. A Canon, termékeinek kiváló minőségével és teljesítményével, az egyszerű használhatósággal, valamint hatékonysággal érdemelte ki ezt a pozíciót a kisméretű irodai, irodai és közepes kapacitású piacokon, valamint a nagy formátumú eszközök piacán.

"A Canon számos kategóriában nyert el díjakat, a megfizethető árú otthoni irodai nyomtatóktól és multifunkciós készülékektől a lapolvasókon és a nagyformátumú nyomtatókon át a másolóalapú multifunkciós készülékekig. Ebben az évben számos modell energiahatékonysága kiérdemelte az "Outstanding Achievement" elismerést, a uniFLOW V5 megoldás pedig megkapta a kategóriája legjobb megoldásának járó díjat. A két hónap szigorú tartóssági tesztelés is bizonyítja, hogy a Canon termékkínálata a legjobb minőséget, használhatóságot, fenntarthatóságot és megbízhatóságot nyújtja az ügyfelek számára" - mondta David Sweetnam, a BLI európai laboratóriumának kutatási vezetője.

A Canon a következő termékei részesültek elismerésben:

  • Kiváló Canon imageRUNNER ADVANCE 6075/6075i 71-80 lap/perc sebességű A3/Ledger fekete-fehér multifunkciós készülék - rendkívüli megbízhatóság a BLI tartóssági tesztjein.
  • Kiváló Canon imageRUNNER ADVANCE 6055/6055i 51-60 lap/perc sebességű A3/Ledger fekete-fehér multifunkciós készülék - rendkívüli megbízhatóság a BLI tartóssági tesztjein.
  • Kiváló Canon i-SENSYS LBP6000 A4-es személyi nyomtató - sebessége, megbízhatósága és kiváló ár-értéke alapján érdemelte ki az elismerést.
  • Kiváló Canon i-SENSYS MF5880dn A4-es, kis munkacsoportoknak szánt multifunkciós készülék - a kis munkacsoportoknak szánt kiegyensúlyozott szolgáltatásait - így például az automatikus kétoldalas nyomtatást és a lapolvasást USB memóriába - miatt díjazta a BLI.
  • Kiváló Canon i-SENSYS MF9280Cdn A4-es, kis és középvállalkozásoknak szánt multifunkciós készülék - egyszerű használhatóságáért és modern képalkotási szolgáltatásaiért részesült elismerésben, melyek megkülönböztetik a versenytársaitól.
  • Kiváló Canon imagePROGRAF iPF6350 színes tintasugaras, nagyformátumú, kis munkacsoportoknak szánt nyomtató - a BLI tesztjein nyújtott általános teljesítményéért, és különösen a kiváló színes és fekete-fehér nyomtatási minőségéért díjazták.
  • Kiváló Canon imageFORMULA ScanFront 300/300P hálózati lapolvasó - a nagysebességű lapolvasásért, könnyen használható kezelőfelületéért, és kiváló hordozókezelési képességeiért jutalmazta a BLI.
  • Kiváló uniFLOW V5 kimenet-kezelési megoldás - moduláris formájának köszönhetően az ügyfelek egyetlen összetett megoldással számos olyan feladatot kezelhetnek, melyekhez egyébként több szoftvercsomag szükséges. A BLI azt tapasztalta, hogy a megoldás számos lapolvasási és nyomtatáskezelési szolgáltatása egyedivé teszi a tesztelt képalkotási megoldások között.

A kiváló energiahatékonyságért járó díjat két Canon termék nyerte el a hat hónap során tesztelt modellek közül:
  • Canon imageRUNNER ADVANCE C5051
  • Canon i-SENSYS MF5880dn

A két Canon készülék energiahatékonysága lényegesen jobb, mint versenytársaké. A BLI figyelembe vette azt is, hogy mindkét termék rendelkezik ENERGY STAR tanúsítvánnyal és megfelel az EU RoHS irányelvének.

"Hatalmas teljesítményként értékeljük a BLI, ennyi különböző típusú terméket érintő, tíz elismerését. A BLI díjai megerősítik a Canon vezető szerepét az iparágban, és igazolják elkötelezettségünket amellett, hogy számos területen piacvezető képalkotási megoldásokat nyújtsunk" - mondta Paul Rowntree, a Canon Europe európai termékértékesítési marketingigazgatója.

A BLI 2011-es díjaival kapcsolatban további információért látogasson el a www.buyerslab.com weboldalra.

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény