FőoldalÜzletÖtödik születésnapját ünnepli a Pollack Expo
2011. február 14., hétfő ::

Ötödik születésnapját ünnepli a Pollack Expo

Ötödik alkalommal invitálja Pécsre február végén az ELEKTROnet olvasóit a Pécsi Tudományegyetem Pollack Mihály Műszaki Kara. A 2011. február 24-25-én megrendezésre kerülő szakkiállításnak ismét a Pécsi EXPO Center ad otthont. Az elmúlt években a szervezők nagy utat tettek meg a Kar aulájában megjelent néhány kiállítótól a közel 4000 m2-en bemutatkozó több száz cégig

Amíg az első két évben a mennyiségi változások voltak szembetűnőek a korábban szakmacsoportonként megrendezett szaknapokhoz képest, addig a 2009-2010-es évek a minőségi változásokat hozták el a szakkiállítás életében. Programkínálatukat nemzetközi tudományos és országos konferenciák, mérnökfórum, üzletember-találkozók és állásbörzék gazdagították.
A 2010-es Pollack Expo szakmai előadásainak központi témája az energia, energetika volt és azok a kihívások, amelyekkel szolgáltatók és fogyasztók egyaránt találkoznak.
A paradigmaváltás szükségességére hívta fel a figyelmet a Dél-dunántúli Energetikai Klaszter "XXI. század energetikája" című konferenciája, míg a szakkiállítás másik kísérőrendezvénye a "20. Nemzetközi Fűtés- és Légtechnikai Konferencia", az épületenergetika és az energiatakarékos épületgépészeti rendszerek területén kínált gyakorlati megoldásokat.
Az idei évben is számíthatnak újdonságokra a látogatók, s bizonyára ismételten sok kamarai tag regisztrál a szakmai előadásokon, amelyek keretében kreditpontokat szerezhetnek. A szervezők olyan bemutatókat és játékokat is terveznek, amelyek elsősorban a leendő mérnökök - a Kar hallgatói és a középiskolai diákok - számára kínálnak tanulást és egyben szórakozást.
A Pollack Expo és a szakmai előadások - az előző évekhez hasonlóan - mindkét napon ingyenesen látogatóhatók.

Jöjjön el, ünnepeljen velünk!

A Pollack Expo holnapja

Kovács Péter

Az Elektronet magazin főszerkesztője...

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény