FőoldalÜzletÚj vezető a Nextent igazgatóságában
2011. január 17., hétfő ::

Új vezető a Nextent igazgatóságában

2011 januárjától Gátfalvi Tamás tölti be a Nextent vezérigazgató helyettes posztját. Elsődleges feladatköre, hogy segítse az értékesítést, valamint a partnerkapcsolati tevékenységet

Hazánk vezető, informatikai tanácsadásra és üzleti döntéstámogatásra specializálódott cége a Nextent Informatika Zrt. Gátfalvi Tamást (57) nevezte ki vezérigazgató helyettesnek
Az elsősorban adattárházak, innovatív technológiák, valamint üzleti folyamatokat támogató tevékenységek és integrációs megoldások fejlesztésével illetve üzemeltetésével foglalkozó vállalat igazgatótanácsa januártól egészült ki a szakemberrel.

Gátfalvi Tamás több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik nagyvállalati értékesítés terén. Korábban egy üzleti intelligencia területén működő részvénytársaság elnöke, majd a Nexon partnerkapcsolati igazgatója volt. A mostani pozícióját megelőzően a Libra Szoftver projektigazgatójaként tevékenykedett, ahol elsősorban a közüzemi üzletágért felelt.

"Meggyőződésem, hogy a Nextentnek mind a hazai, mind a külföldi terjeszkedéshez, illetve az ügyfelek megtartásához és stratégia szintű kezeléséhez, úgy tapasztalatra, mint fiatalos lendületre van szüksége. Úgy vélem ezen a területen szerzett több mint 20 éves tapasztalatommal hatékonyan hozzá tudok járulni a cég további sikereihez." - nyilatkozta Gátfalvi Tamás.

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény