FőoldalÜzletKét részre vált a Motorola
2011. január 10., hétfő ::

Két részre vált a Motorola

Az amerikai vállalat Motorola Mobility Holdings (MMI) és Motorola Solutions (MSI) néven folytatja tovább működését. 2011. január 4-én Motorola Solutions (MSI) és Motorola Mobility Holding Inc. (MMI) társaságokra osztották az amerikai Motorola Inc. óriásvállalatot

A két új társaság részvényeinek kereskedelme MSI és MMI néven indult január 4-én a New York-i értéktőzsdén (NYSE). A Motorola Solutions innovatív üzleti és kiemelt kockázati tényezőkhöz illeszthető kommunikációs megoldásokat szállít kereskedelmi vállalakozások és kormányzati ügyfelek számára világszerte.
A részvények újraelosztásánál, a Motorola Inc. részvényesei egy darab Motorola Mobility Holdings részvényt kaptak minden nyolcadik közös Motorola Inc. részvényükért az előző év zárásakor 2010. december 20-án. A Motorola Mobility Holding közös részvényeinek felosztása után a Motorola Inc. 1:7 arányú fordított részvényfelaprózást hajtott végre.
A Motorola Solutions vezető szolgáltató szinte az összes országban, amelynek piacán jelen van. Hatvanöt országban igen változatos fogyasztói bázist tudhat magáénak és egyedülállóan széleskörű innovatív technológiai megoldásokat kínál ügyfeleinek. A Motorola Solutions számos fogyasztói igényt elégít ki, például közbiztonsági rendszerei, mobil adatgyűjtő megoldásai, vonalkód szkennerei, integrált parancs és felügyeleti kommunikációs rendszerei, WLAN megoldásai és az ezekhez kapcsolódó szolgáltatások által.

"A célvezérelt branddel és az erős mérleggel, pozitívak a várakozásaink a jövőt illetően." - mondta el Greg Brown, a Motorola Solutions elnök-vezérigazgatója. "A Motorola Solutions egyedülálló platformból építkezik és hiszem, hogy a növekedési lehetőségeink mind a fogyasztóinknak, mind a részvényeseinknek, mind pedig az alkalmazottainknak hasznot hoznak majd."

Brown és a Motorola Solutions menedzsmentje 2011. január 4-én együtt zárták le a NYSE tőzsdei napot az MSI részvények első kereskedelmi napjának tiszteletére.

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény