FőoldalRendszerintegrátorFolyamatos, kétirányú adatcsere
2018. november 07., szerda ::

Folyamatos, kétirányú adatcsere

A Balluff által az RS-232 eszközökhöz minden bizonnyal a világon elsőként kifejlesztett IO-Link konverter egyszerű és praktikus megoldás az RS-232 protokoll az IO-Linkhez történő csatlakoztatására. A konverter lehetővé teszi a vonalkód olvasók, nyomtatók, vagy RS-232 vezérlők közvetlen csatlakoztatását egy IO-Link terminálhoz

Feleslegessé vált minden drága alternatíva, amely különleges tartozékok, például RS-232 kártyák révén oldotta meg a megfelelő vezérlőbe történő integrálást. Szabaddá vált az út a felhasználók részére az IO-Link kommunikáció használatához, annak minden előnyét élvezve. Például megbízhatóan felügyelhetnek minden eszközt és egy központi helyről gyorsan konfigurálhatják azokat.

A 118×18 mm méretű és 100 gramm tömegű IO-Link konverter masszív IP67 védelmi szintű, rozsdamentes acél házzal és digitális bemenetekkel (2×PNP, 3-as típus) rendelkezik. A diagnosztikát jól látható LED-ek könnyítik meg. Az IO-Linkhez való csatlakozás egy 4-pólusú M12 kábeldugasz segítségével történik. Az RS-232 oldalon egy 8-pólusú M12 anya található. Mindez 24 V-os teljesítményt biztosít az RS-232 eszköz számára.

A Balluff honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Led technológia

Led technológia

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény