FőoldalRendszerintegrátorBővült az RS Pro tesztelő- és mérőeszközeinek kínálata
2018. szeptember 14., péntek ::

Bővült az RS Pro tesztelő- és mérőeszközeinek kínálata

Az RS Components bejelentette, hogy számos új termék bevezetésével jelentős mértékben bővíti RS Pro tesztelő- és mérőeszköz-portfólióját. A termékek között találunk WiFi-n keresztül kommunikáló, felhő kapcsolatú adatnaplózókat, többfunkciós berendezésvizsgáló műszert, strapabíró multimétert, gázszivárgás-érzékelőket, páratartalom-mérőket, nyomásmérőket és részecskeszámlálókat is

Az új PRO-MOTE WiFi adatnaplózó termékcsalád diszkrét, vízálló kialakítású és számos mérőszonda tartozik hozzá, amelyek képesek egy- és kétcsatornás hőmérséklet- és páratartalom-mérésre. Ezeknek a WiFi-alapú eszközöknek a beállítása az okostelefonos alkalmazással igen egyszerű, emellett pedig akkumulátor-üzemidejük akár két év is lehet.

A PRO-MOTE adatnaplózók ideálisak hűtőházak és raktáregységek hőmérsékletének és páratartalmának felügyeletére, az eltárolt adatokat képesek feltölteni az EasyLog felhőbe, így a felhasználók az EasyLog alkalmazás segítségével képesek böngészőn, okostelefonon vagy táblagépen keresztül vezeték nélkül streamelni, rögzíteni és megtekinteni a hőmérséklet- és páratartalom-adatokat. Az adatnaplózókon riasztások is beállíthatók, ha egy érték átlépné a beállított hőmérsékleti zónát. Ezenfelül az RS-nél elérhető az adatnaplókhoz használható EL-Mote tartozékok termékcsaládja, amely hőmérséklet- és páratartalom-mérő külső szondákat és egy dedikált tápegységet is tartalmaz.

A strapabíró, 3,5 hüvelykes, színes LCD kijelzővel rendelkező többfunkciós berendezésvizsgáló lehetővé teszi szigetelési ellenállás, földelési ellenállás, hurokimpedancia, feszültség, RCD, PFG és PSC mérését. Az egységet háztartási berendezések, valamint kereskedelmi és ipari alkalmazások rögzített kábelezésének helyes beszerelésének ellenőrzésére tervezték.

Egy másik strapabíró eszköz a true-RMS digitális multiméter, amely ideális olyan zord körülmények közötti használatra, mint például az élelmiszerfeldolgozóvagy egyéb nehéziparágak. Az eszköz egy 6000 számformátumú, II-es osztályú, IP-67-es besorolású, két rétegű, fröccsöntött műanyag házzal rendelkező multiméter. Megfelel a III/IV. biztonsági kategóriák előírásainak, 1000 V-os AC/DC és 10 A-es bemenetekkel rendelkezik, mérési funkciói között pedig megtalálható az áramerősség/feszültség, ellenállás/folytonosság, kapacitás/frekvencia és munkaciklus/hőmérséklet/diódavizsgálat is.

A kibővített termékkínálatban többfajta koaxiális és LAN teszter is található, beleértve egy RJ45, RJ12/11 és koaxiális kábelek ellenőrzésre szolgáló hálózati vizsgálóberendezést, valamint egy erősítőszonda-készletet, amellyel gyorsan azonosíthatók és nyomon követhetők egy adott csoporton belüli kábelek és vezetékek, illetve ellenőrizhetők a telefonvonalak működőképessége.

Végül bevezetésre kerül több környezetvédelmi érzékelő. Például egy gázérzékelő az éghető gázok (metán, propán, bután) jelenlétének azonosítására. Számos kézi nyomásmérő rutinszerűen elvégzett karbantartásokhoz, ill. kettő részecskeszámláló karbantartási szakemberek számára beltéri levegő minőségének vizsgálatához, valamint egy sor nem-invazív szerszám fa és egyéb építőanyagok nedvességtartalmának mérésére.

Az összes termék az RS Pro termékcsalád nemrég bejelentett eszközeihez csatlakozik, amelyek között megtalálható egy true-RMS digitális multiméter és egy oszcilloszkóp funkcióit ötvöző MeterScope, valamint egy kétcsatornás, 20 MHz-es digitális oszcilloszkóp-sorozat. Az RS ezeket a termékeket az EMEA-országok és az ázsiai csendes-óceáni térség országai számára kínálja.

Az RS Components honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény