FőoldalRendszerintegrátorRugalmas, költséghatékony, szekrénybe szerelhető moduláris energia-elosztó egységek
2018. június 13., szerda ::

Rugalmas, költséghatékony, szekrénybe szerelhető moduláris energia-elosztó egységek

Az RS Components egyszerűen bővíthető elosztó egységekkel (PDU) bővítette kiváló minőségű RS Pro családját, amely költséghatékonyan és minimális megszakítással nyújt rugalmasságot a retrofit teljesítménymérő és a hálózati teljesítményfelügyelő eszközök számára

A PDU-k új termékcsaládja változatos konfigurációkban áll rendelkezésre, elegáns megoldást biztosítva a szekrények különböző típusaihoz. A választék kiterjed az akár 24 európai típusú 2 érintkezős (Shuko vagy NF 2P+T), a brit típusú 3 érintkezős és az IEC csatlakozóaljzatokra, valamint a CEE 7/7 vagy a brit szabványú (BS) hálózati dugaszra, a 16 A és a 32 A BS4343 dugaszra, illetve az IEC-bemenetre.

Valamennyi konfiguráció alap PDU-ként áll rendelkezésre, amelyek ampermérő modullal biztosítják a mérővel ellátott PDU-k bővítését, illetve teljesen felügyelt PDU-ként, amely a távoli teljesítményfelügyeletet biztosító ethernet portokkal rendelkező SNMP kezelőmodullal van ellátva.

Az egyszerű bővíthetőség jó befektetéssé teszi az új RS Pro PDU-t. A távoli teljesítményfelügyelet nélküli alap PDU gyorsan, egyszerűen és alacsony költséggel telepíthető, és később könnyen és gazdaságosan, tetszés szerinti időben bővíthető a kívánt, egyenként rendelhető teljesítményfelügyeleti modul hozzáadásával. A modulok működés közben csatlakoztathatók, ezért az operátorok a berendezés offline állapotba való állítása nélkül kezdhetik el az energiafelhasználás felügyeletét. Az ideiglenes hibakereséshez vagy az adatgyűjtéshez több PDU között megosztott egyetlen modulba való befektetéssel szintén további megtakarítások érhetők el.

A mérőmodul alap PDU-hoz való hozzáadásával hozzáférés biztosítható az energiafelhasználási adatokhoz a modul beépített LCD panelén keresztül. A kifinomultabb, förmver-bővíthetőségű SNMP kezelőmodul lehetővé teszi a felhasználók számára a bemeneti áram, feszültség, teljesítmény, energiafogyasztás és teljesítménytényező internetes interfészen keresztüli felügyeletét, továbbá az SNMP csapdák beállítását, és az esetleges hibákról szóló automatikus e-mail-értesítések fogadását. A láncba kapcsolás révén akár öt PDU felügyelete is lehetővé válik.

Az RS Components honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény