FőoldalRendszerintegrátorÚj, síkba szerelhető nyomógombok modern vezérlőpanelek kialakításhoz
2018. április 20., péntek ::

Új, síkba szerelhető nyomógombok modern vezérlőpanelek kialakításhoz

Az RS Components bejelentette a Harmony XB5F sorozat 150 új, síkba szerelhető nyomógombának elérhetőségét a Schneider Electric gyártásában. A panel- és gépgyártók, illetve karbantartó mérnökök számára készült, vezérlőpanelekhez igazított kialakítású, műanyagból készült sorozat modernizált formatervezése mellett a teljesítmény terén sem szorul kompromisszumokra

Az ipari felhasználások széles skáláján, például vegyipari, élelmiszeripari csomagolási, autóipari és épületautomatizálási feladatokban történő alkalmazás szándékával a Schneider Electric az új XB5F sorozat robusztus felépítésére összpontosított. A sorozatot kifejezetten úgy tervezték, hogy megfeleljen a nagyigényű ipari körülmények között működő gépek és elektromos vezérlőpanelek teljesítményigényének, emellett megfelel az IEC és az UL nemzetközi szabványoknak is. Az IP66, IP67, IP69 és IP69K IP-védettséggel, valamint -40 és +70°C közötti hőmérséklettartományban való alkalmazhatósággal a megnövelt mechanikai tartósság és ütésállás is jellemzője.

A Harmony sorozaton belül is megnövelt teljesítménye mellett a legújabb eszköz esztétikai szempontból is fejlődésen ment keresztül: az új dizájn modernebb külsőt kölcsönöz neki. Az XB5F sorozat műanyag házzal kapható ragyogó színekben, új kék és zöld gombbal a nem világító funkciókhoz, ami modern külsőt kölcsönöz a gépek vezérlőfelületeinek. A termékek robusztusak, tapintásuk kellemes a kezelők számára, ezzel hatékonyan javítják a gépek és vezérlőpanelek minőségét komolyabb költségnövekedés nélkül.

Az XB5F sorozat mellett a Schneider Electric világító berregők új sorozatát is bemutatta, amelyet vezérlési riasztórendszerekhez terveztek, és amelyek szabványos, 22 mm-es panelnyílásokba való beépítésre alkalmasak. Az új, IP69-védettségű XB5K berregősorozat világító és nem világító változatban, vörös és borostyán sárga színben áll rendelkezésre. Az eszközök több feszültségtartományban is működik – 24 V vagy 120 V AC/DC vagy 230 V AC – és kettős riasztásra alkalmas hang- és fényrendszerével, amelyek a rendszer vezetékezésétől függően lehetnek folyamatosak vagy szaggatottak.

A Schneider Electric kiegészítése a Harmony sorozathoz lehetővé teszi az RS számára, hogy a világon elérhető legteljesebb portfóliót kínálja az ipari nyomógombok, kapcsolók és vezérlőfények tárgykörében. Az új Harmony sorozat összes vezérlőpanel-nyomógombja most rendelhető az RS-től az EMEA térségbe és a délkelet-ázsiai régiókba.

Az RS Components honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény