FőoldalRendszerintegrátor25 százalékkal gyorsabban telepíthető kapcsolók
2018. április 18., szerda ::

25 százalékkal gyorsabban telepíthető kapcsolók

A Construma építőipari szakkiállításon mutatkozott be hazánkban a Schneider Electric új D-Life kapcsolócsaládja, amelynek kínálatában minden elem és funkció megtalálható a hagyományos villanykapcsolóktól kezdve a különféle aljzatokon át a KNX intelligens épületautomatizálási rendszer vezérlőjéig. A Schneider Electric által fejlesztett QuickFlex betétek révén a szerelvények egyszerűen és biztonságosan, akár 25 százalékkal rövidebb idő alatt telepíthetők, mint a hagyományos verziók. A PlusLink Inside technológiának köszönhetően pedig több mint 100 önálló funkció érhető el a világítás és a redőnyök különálló vezérlésére

Minden esetre

A D-Life paletta minden olyan funkciót magában foglal, amely egy igazán modern kapcsolócsaládtól elvárható. Tartalmaz hagyományos és összetettebb, például mozgásérzékelős, jelzővagy ellenőrzőfényes kapcsolókat, illetve forgókapcsolós fényerőszabályzót a világítás vezérléséhez, továbbá különféle, kényelmet, védelmet és biztonságot garantáló redőnyvezérlőt, időkapcsolót és termosztátot. Emellett csatlakozók terén is képes kielégíteni az okosotthonok, irodák, de akár szállodák igényeit is, hiszen a kínálat részei a különféle hangeszközökhöz használható RCA audio vagy BNC, illetve HDMI és kettős informatikai aljzatok, valamint kettős USB töltő aljzat is.

Egyszerű, de sokszínű

A szerelvények QuickFlex betéteket tartalmaznak, amelyek telepítése rendkívül gyors és egyszerű, mindössze három lépésből áll: csatlakoztatás, igazítás és rögzítés. Ezután következhet a tesztelés, illetve szükség esetén az intelligens kiegészítő funkciók használata. A világításhoz és a redőnyökhöz alkalmazható betétek pedig PlusLink technológiával érkeznek, amelyek segítségével több mint 100 önálló funkció válik elérhetővé. Ennek köszönhetően a lámpák és a redőnyök például időzítővel és akár összekapcsolva is vezérelhetők.

A funkciók mellett a megjelenés terén is színes a kínálat. A szerelvénypaletta egyik újítása, hogy teljesen új formavilágot mutat be: maximális kapcsolófelületet minimális kerettel. A keretek különféle műanyag, fém, illetve üveg és kő kivitelben is kaphatók, és a moduláris kialakítás révén bármelyik funkció beépíthető bármelyik árnyalatú D-Life keretbe. Ennek köszönhetően mind megjelenés, mind funkcionalitás alapján bármilyen otthonhoz, irodához vagy hotelhez illő darab megtalálható a Schneider Electric D-Life kínálatában.

A Schneider Electric honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény