FőoldalRendszerintegrátorKiváló minőségű, webalapú beléptetésvezérlő rendszer
2018. február 19., hétfő ::

Kiváló minőségű, webalapú beléptetésvezérlő rendszer

Az RS Components bejelentette, hogy termékkínálatában mostantól elérhető az ABUS díjnyertes, IoT (tárgyak internete) webalapú rendszere, amely kimagasló beléptetéskezelési megoldást nyújt a kis- és közepes méretű kereskedelmi és ipar épületek számára

A 2017-es IF Design Award nyertese, az ABUS wAppLoxx egy rendkívül innovatív és professzionális beléptetésvezérlési megoldás, amely egy épület vagy intézmény akár 20 ajtajának beléptetését is tudja egyszerre kezelni. Az egyszerűen használható, webalapú rendszerrel a vállalatok könnyedén kezelhetik a belépési jogosultságokat, és gyorsan módosíthatják a rendszert a személyzetben bekövetkező változások vagy új alkalmazottak érkezése esetén. A kijelölt alkalmazással pedig mindössze néhány kattintással megadhatók a rendszer beállításai egy okostelefonról vagy táblagépről.

A wAppLoxx beléptetésvezérlő rendszer magában egyesíti a hagyományos beléptetésvezérlő rendszerek és a weben vagy intraneten keresztüli rugalmas és intelligens online rendszerkezelés minden előnyét. A belépési jogosultságok gyors és egyszerű létrehozásával akár 150 ember beléptetése is kezelhető, így külön belépési jogosultságok adhatók meg az irodai dolgozók, a levéltári dolgozók és az érzékeny területeken (például laboratóriumok, gyógyszertároló létesítmények, raktárak vagy ipari komplexumok) dolgozók részére. A beléptetésvezérlésen túl riasztórendszerek is csatlakoztathatók egy kábel segítségével a wAppLoxx megoldáshoz, ezzel pedig megelőzhetők a hamis riasztások, valamint a teljes épület vezérlése is optimalizálható.

A rendszer magában foglal egy vezérlőegységet, amely 20 wAppLoxx elektronikus, kétgombos hengerekhez csatlakoztatható. Ezek a hengerek robusztus kialakításúak, a kiváló minőségű, rozsdamentes acélból készült gombokat pedig szintetikus sapka védi. A hengerekben integrált, írásvédett MIFARE DESFire transzpondercímkék találhatók, és 128 bites, AES-titkosítású, vezeték nélküli kommunikáción keresztül csatlakoznak a vezérlőegységhez. Két hengertípus érhető el: az egyik csak beléptetés-vezérlésre, a másik pedig riasztórendszer-vezérlésre is alkalmas.

Az RS Tárgyak internete-portfóliója mellett az ABUS webalapú wAppLoxx rendszerét az RS az EMEA-országok és az ázsiai csendes-óceáni térség országai számára kínálja.

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény