FőoldalRendszerintegrátorÁlljon át egyszerűen az új generációs ipari vezérléstechnikai termékekre!
2017. október 25., szerda ::

Álljon át egyszerűen az új generációs ipari vezérléstechnikai termékekre!

Az RS Components támogatja azon vásárlóit, akik a Siemens SIRIUS legújabb generációs vezérléstechnikai termékeire szeretnének váltani. A moduláris rendszer vezérlőpanel-termékek átfogó választékát kínálja számos kombinációban, így biztosítva minden lehetséges alkalmazást. Az S00, S0, S2 és S3-as méretek 55 kW-ig tovább lettek fejlesztve, a rendszer pedig további előnyöket kínál, kielégítve a legújabb felhasználási igényeket

A legújabb SIRIUS moduláris rendszer nagyobb teljesítménytartományt és funkcionalitást nyújt a korábbi szériával azonos méretű, helytakarékos eszközökben. Vezérlőpanel-termékek teljes választékát kínálja az egyszerű terhelés-adagolóktól olyan egységekig, amelyek akár 250 kW-os és 400 V-os motorokat kapcsolnak, védenek, indítanak és felügyelnek.

A SIRIUS rendszer egyszerű kábelezésével a szerelők időt és pénzt spórolhatnak meg. A SIRIUS rendszer egységei egyszerűen és könnyen egymásba illeszthetők, megelőzve a különböző termékek kombinációja során felmerülő problémákat. A rugalmas betáprendszer (S0 és S00-as egységekhez) csavaros és rugós csatlakozásokat alkalmaz, lehetővé téve az egyszerű, szerszám nélküli összeszerelést.

A rendszer olyan további funkciókkal is rendelkezik, mint az új IE3/IE4 generációs motorokra való felkészültség, bepattintható funkciós modulok választéka beleértve a kommunikációs egységeket illetve az árammérő reléket a fejlesztett S00, S0 és S2 egységekhez, amelyek közvetlenül a terhelés-adagolókra integrálhatók.

Amellett, hogy segít a felhasználóknak megérteni a termékváltás során előforduló nehézségeket, az RS raktáraiban a régi és az új generációs SIRIUS termékek egyaránt megtalálhatók, így téve az átváltás folyamatát a lehető legegyszerűbbé, miközben a következő pár hónap során lecserélődnek a termékek.

A SIRIUS rendszer egységei megfelelnek az összes kapcsolódó nemzetközi szabványnak és üzemeltetési jóváhagyásnak minden piacon, beleértve a biztonsági alkalmazást és olyan extrém környezeteket mint például a vasút- és a hajógyártó szektorok.

Az RS Components honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény