FőoldalRendszerintegrátorÚj okos LED-es fényforrások
2017. június 15., csütörtök ::

Új okos LED-es fényforrások

A Feilo Sylvania új energiatakarékos Smart LED-es fényforrásokat vezet be lakossági és kereskedelmi felhasználási területekre. Az egyszerűen telepíthető Sylvania ToLEDo és RefLED termékek alkalmazkodnak az évszakhoz, napszakhoz, vagy az aktuális légköri viszonyokhoz és használatukhoz nincs szükség a korábbi szerelvények cseréjére

Megjelent a Feilo Sylvania legújabb Sylvania ToLEDo™ és a RefLED™ Smart fényforrás családja. A SunDim, a Step-Dim, a Twin-Tone, a Presence és a Light-Sense modellek lehető teszik a végfelhasználóknak, kivitelezőknek, és villanyszerelőknek, hogy mind a technológia, mind a stílus területén könnyedén megfeleljenek az elvárásoknak, ugyanis az intelligens fényforrások amellett, hogy energiát takarítanak meg, a kívánt hangulat megteremtéséhez a már meglévő fényerőszabályozó, kapcsoló, vagy beépített érzékelő alkalmazását is lehetővé teszik.

„A fény alapvető hatással van a közérzetre, ezért a világítás a tér kialakításának nagyon fontos eleme. Ezzel szemben a világítás megtervezésére gyakran az építkezés, vagy felújítás utolsó elemeként tekintünk. A Sylvania ToLEDo okosfényforrás termékcsalád mostantól bárki számára elérhető, hogy megvalósítsa egyéni elképzeléseit és a legtöbbet hozza ki a rendelkezésére álló térből.” – mondta el Tokajiné Tajti Anita, az Inesa Europa nagykereskedelmi és projekt értékesítési vezetője.

A termékcsaládban lakossági és kereskedelmi felhasználásra ideális termékeket is találunk:

• A ToLEDo™ és a RefLED™ SunDim típusok elsősorban otthoni felhasználásra ajánlottak, mivel a színhőmérséklet fokozatos leszabályozásával alkalmasak a hagyományos és halogén izzók meleg fényének előállítására, és az otthonos hangulat megteremtésére. A négyféle formában (GU10, A60, Ball és Candle) kapható fényforrások magas színvisszaadási mutatójának (modelltől függően akár CRI 90), hosszú átlagélettartamának (25 000 óra), és előnyös energetikai besorolásának (modelltől függően A – A+ kategóriáig) köszönhetően ideális választás lehet vendéglátó ipari alkalmazási területekre.

  • A ToLEDo™ Step-Dim és Twin-Tone lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy környezetüket az életstílusuknak megfelelően alakítsák ki. A ToLEDo™ Step-Dim segítségével a tulajdonosok külső szabályozó használata nélkül két különböző fényerő beállítással hozhatnak létre egyedi hangulatokat, ugyanis a típus segítségével egyetlen mozdulattal válthatunk a 100%-os és a 30%-os fényerő között. A ToLEDo™ Twin-Tone bármikor képes alkalmazkodni a felhasználók kedélyállapotához, az évszakhoz, vagy a napszakhoz. Egyszerű kapcsoló segítségével választhatunk a hideg őszi éjszakáknak megfelelő otthonos hangulat, vagy a meleg nyári estékre alkalmas hideg fehér fény között. Mindkét típus 15 000 óra átlagos élettartamot kínál és kapható A+ energiaosztályos besorolással.
  • A ToLEDo™ Presence és Light-Sensor fényforrásokkal a ház-, illetve üzlet tulajdonosok növelhetik biztonságukat. A ToLEDo™ Presence a PIR technológiát használja: automatikusan bekapcsol, ha infravörös jelet észlel, és kikapcsol, ha senki sem tartózkodik a közelben. A fényerő 50%-ra, az energiafogyasztás 6 W-ra csökken, ha a szenzor 40 másodpercig nem érzékel jelet. A lámpa készenléti üzemmódba kapcsol, ha 60 másodpercig nem érzékel jelet. Készenléti üzemmódban az energiafogyasztás 0,5 W. Az infravörös szenzor maximális hatótávolsága 3 méter.
  • A ToLEDo™ Light-Sense automatikusan bekapcsol és kikapcsol, ha a fényerő 300 lux alá csökken. Ezek a fényforrások tökéletesek olyan külső megvilágítási alkalmazásokhoz, mint a tornácok, a parkolók, vagy teraszok.

A Feilo Sylvania honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény