FőoldalRendszerintegrátorNagyfrekvenciával rezegtetett nedvesrosta
2017. február 20., hétfő ::

Nagyfrekvenciával rezegtetett nedvesrosta

Az UltraFine sorozatú nedvesrosták a szűrőmédium apertúrájának függvényében közvetlen méretalapú osztályozást tesznek lehetővé, amely a tömeg alapján szortírozó hidrociklonokhoz képest sokkal jobb hatékonyságot biztosít. Emellett a rostálás teljesítményét sokkal kevésbé befolyásolja az üzem működési változékonysága, és szivattyúkból is kisebbekre van szükség. Mindezek alacsonyabb üzemeltetési költségeket, jobb energiahatékonyságot és ezek eredményeképpen gyorsabb megtérülést eredményeznek

Az új Metso Ultrafine Screen egy nagyfrekvenciával rezgetett nedvesrosta, amelyet 0,075 ... 1 mmm elkülönítési alkalmazásokhoz fejlesztettek ki. Az új rendszer kiváló alternatívája a hidrociklonoknak a kiskapacitású üzemeknél és heterogén anyagokat tartalmazó feladatoknál. A hidrociklonoknál a különböző szilárdságú/sűrűségű frissítőérc-összetevők különböző méretosztályokba kerülhetnek, amely bizonyos folyamatoknál rendkívül veszélyes lehet. Az Ultrafine szűrőket akár kétlépcsős minősítési folyamatokban, hidrociklonokkal együtt is lehet alkalmazni szükség esetén, így adott esetben egyszerűbben meg lehet valósítani az optimumot a költség és hatékonyság között a lehető legjobb befektetési megtérülés elérése érdekében.

Az egység konfigurációjától függően az iszap egy elágazódobozba kerül, az itt keletkező szétfolyások két fedélzetenként egy csövön kerülnek elvezetésre. Ezeket a sugarakat ezután további kettőre ágaztatják szét annak érdekében, hogy biztosítsák a szűrőfedélzetek teljes szélességén az egyenletességet. Valamennyi szűrőfedélzet kettő, oldalt megfeszített, poliuretán szűrőmédiumos panelt tartalmaz a szükség szétválogatás paramétereinek megfelelő apertúraméretekkel. Mindegyik szűrőfedélzet rendelkezik továbbá saját alsó gyűjtőteknővel és túlcsordulási gyűjtőponttal is. A sugarakat egy-egy ürítőpontban fogják össze a túlméretes és alulméretes részek vonatkozásában.

A Metso honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény