FőoldalRendszerintegrátorÚj LED-lámpatest portfólió szakembereknek
2016. augusztus 25., csütörtök ::

Új LED-lámpatest portfólió szakembereknek

A LEDVANCE, amely 2016 júliusa óta az OSRAM független leányvállalata, új, professzionális használatra szánt, személyre szabott LED lámpatest-portfóliót vezetett be. A villamossági szakemberek kizárólag nagykereskedelmi forgalomban vásárolhatják meg a LEDVANCE márkájú, energiatakarékos lámpatesteket. Az új terméksorozat modelljei kiváló ár-érték aránnyal rendelkeznek, egyszerűen installálhatóak, letisztult megjelenésűek, mindemellett különösen tartósak

Az új, professzionális felhasználásra szánt, nagykereskedelemben elérhető LED lámpatest-termékportfólió jelenleg nyolc termékcsaládot foglalja magában: Downlight, Spot, Damp Proof, Linear, High Bay, Panel, Surface Circular és Floodlight (mélysugárzók, spot lámpatestek, por-és páramentes lámpatestek, vonalvilágítók, csarnokvilágítók, panelek, mennyezetre szerelhető lámpatestek és LED reflektorok). A kompakt fénycsövekkel működő lámpatestek vagy halogén fényforrások közvetlen helyettesítésére szánt közel 60 termék 120 lumen/watt fényerejű, számos színhőmérséklet-változatban elérhető, 50 000 órás élettartammal bír, ezek mellett vonzó ár-érték arányt biztosít. A megbízható termékminőségnek köszönhetően a LEDVANCE is akár 5 éves garanciát nyújt. A portfólió nemrégiben vált elérhetővé, ősszel pedig újabb termékek bevezetése várható.

A Downlight termékcsalád tagjai például kiválóan helyettesítik a 2×18 vagy 2×26 W-os hagyományos kompakt fénycsövekkel működő lámpatestesteket, amellett, hogy közel 60 százalékos energiamegtakarítás is elérhető a használatukkal. A külső elektronika nagyban megkönnyíti a felszerelést, a lámpatest szabvány méreteinek köszönhetően pedig gond nélkül beilleszthető az azonos kivágási méretű régi fényforrás helyére.

A szintén külső elektronikával felszerelt Spot termékcsalád tagjai a hagyományos halogén spotlámpák (35, 50 és 75 W-os) helyettesítésére szolgálnak, és akár 90 százalékos energiamegtakarítás biztosítanak.

Az IP65 védettséggel és IK08-as ütésállósági értékkel rendelkező „Damp Proof” lámpatestek ideálisak ipari környezetben történő használatra, raktárak, műhelyek és parkolók megvilágítására. Könnyen és egyszerűen csatlakoztathatóak a meglévő elektromos hálózathoz, mindemellett a lámpatestek egymással is sorolhatóak. Széles sugárzási szög, egyenletes fénykibocsájtás jellemzi a termékcsaládod, valamint használatukkal az energiaköltségek akár meg is feleződhetnek.

A LEDVANCE Panel termékcsalád 4×18 vagy 4×14W-os hagyományos fénycsövekkel felszerelt lámpatestek helyettesítésére alkalmas. A lapos, mindössze 10,5 mm-es mélységgel rendelkező LED lámpatestek homogén fényt bocsátanak ki; a 19>UGR (Unified Glare Rating – egységes káprázás értékelési skála) értékkel rendelkező modellek számítógép-monitorokkal felszerelt munkahelyeken is biztonsággal alkalmazhatóak. A LEDVANCE 5 év garanciát biztosít a Panel és Damp Proof termékcsalád minden tagjára.

A Surface és Circular termékcsalád 35-40 cm átmérőjű, kerek lámpatestjei fali vagy mennyezeti világításként szolgálhatnak, és az IP44-es védettségüknek köszönhetően akár párás helyiségekben is használhatóak. A modellek mozgás- és fényérzékelővel is megvásárolhatóak. A 3000 vagy 4000 K színhőmérsékletű, rendkívül egyenletes fényt sugárzó lámpatestek 120°-os sugárzási szöggel rendelkeznek, és az alap változattal akár 55 százalékos energiamegtakarítás is lehetséges.

A kompakt Linear lámpatestek, négyféle méretben (300, 600, 1200 és 1500 mm) állnak a felhasználók rendelkezésére. Akár 10 lámpatest is sorba köthető, így hosszabb helyiségek megvilágítására is alkalmasak. 3000 és 4000 K színhőmérsékletben, kapcsolóval vagy anélkül is elérhetőek.

A LEDVANCE honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény