FőoldalRendszerintegrátorDigitális műszer kis értékű ellenállás mérésére 100 A-ig
2016. április 11., hétfő ::

Digitális műszer kis értékű ellenállás mérésére 100 A-ig

Új, digitális kéziműszert mutatott be a Megger kis értékű ellenállás mérésére. Az újdonság rendelkezik beépített Li-ion akkumulátorral, képes akár 100 A nagyságú állandó áram leadására, és legfeljebb 200 kézi/automatikus mérést támogat távvezérlés alatt. A DLRO100 típusnevű megoldás a legkisebb tömegű, 100 A-es, akkumulátoros megoldás a piacon

A különböző, hagyományos tápellátást nem támogató alkalmazásokban kis értékű ellenállás mérésére szolgáló, DLRO-sorozatú készülék CAT IV 600 VAC/500 VDC biztonsági besorolással rendelkezik az IEC61010 szerint. A műszer masszív, teherbíró felépítésű, intuitív felhasználói interfésszel és IP54 besorolású burkolati védettséggel rendelkezik.

A kapcsolótábláknál, áramköri megszakítóknál, gyűjtősíneknél, vezetékeknél és kábeleknél, villámhárítóknál, hegesztett kötéseknél és földeléseknél egyaránt ideálisan használható DLRO-sorozatú újdonság egyszerre kiválóan hordozható és rugalmas. Az egyedi fejlesztésű, ún. DualGrounding-tesztelést támogató műszeren állítható az áramfelfutás, kiváló zajimmunitással és távvezérlési lehetőségekkel bír, és összesen négyféle változatban érhető el. Mind a négy variáns rendelkezik a CAT IV 600 VAC besorolású védelemmel, és 10 ... 100 A közötti árammérésekre ad lehetőséget.

A Megger DLRO100 által támogatott mérési értéktartomány 0,1 µΩ ...1,999 Ω, felbontása 0,1 µΩ, működési hőmérséklettartománya -20 ... 50 °C.

A Megger honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény