FőoldalRendszerintegrátorKompakt méretű folyadékáramlás-mérő
2015. április 10., péntek ::

Kompakt méretű folyadékáramlás-mérő

A Sensirion bővítette folyadékáramlás-mérő szenzorainak kínálatát, ezúttal alacsony áramlási sebességre optimalizált darabokkal. Az új SLS-1500 folyadékáramlás-mérő nagy mérési sebességet és kiváló pontosságot biztosít 0 – 40 ml/perc áramlási sebességek esetén

A kompakt áramlásmérő robusztus felépítéssel rendelkezik, univerzális szenzoros kialakítása mind laboratóriumi, mind terepi/ipari felhasználással kompatibilissé teszi. A Sensirion által a szenzor és az interfészkábel tekintetében alkalmazott moduláris felépítés optimális felhasználást és egyszerű integrációt tesz lehetővé.

A jellemzően 20 ms válaszidejű SLS-1500 képes gyorsan és megbízhatóan monitorozni a dinamikusságukról ismert adagoló folyamatokat is. A szenzoron belüli áramlási csatorna teljesen egyenes és nyitott, mozgó alkatrészek nincsenek benne. Az alkalmazott inert anyagok vegyszerállósága és biokompatibilitása elsőrangú. Az SLS-1500 kompatibilis az SCC1 interfészkábelekkel, ezáltal USB, RS-485 és analóg feszültségkimeneti csatlakozásokkal is. A kompakt, költséghatékony és nagy pontosságú SLS-1500 folyadékáramlás-mérő kiváló választás ipari felhasználásra.

A Sensirion honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény