FőoldalRendszerintegrátorKéttengelyes, analóg inklinométer
2015. április 07., kedd ::

Kéttengelyes, analóg inklinométer

A 0729-1761-99 CAN-buszos SAE J1939 inklinométer (mágneseselhajlás-mérő) a gyártó Fredericks-féle TrueTilt™ elektrolitikus dőlésszenzorra és szintén a Fredericks műhelyéből származó jelkondicionálóra épül. A robusztus, nagy hőmérsékletállóságú Noryl műanyagtokozása és uretán hermetizálása kimagasló védelmet nyújt a környezeti hatások ellen, amely a hosszú távú megbízhatóság egyik záloga

Az inklinométer toleranciái kiválóak, a paraméterek varianciája eszközről eszközre alacsony. Alacsony profilmagassága és gazdaságos kialakítása minden iparági szektor számára optimális választássá teszi.

Az inklinométer tápfeszültsége 6 – 40 V, tápárama 18 mA @ 12 V. A kéttengelyes eszköz gyárilag beállítható működési értéktartomány ±5°, ±10°, ±15°, ±20°, ±25°, ±30°, ±35°, ±40° vagy ±45° lehet, tipikus pontossága ±1°, amely a hőmérséklet változásával ±0,2 – ±0,5° mértékben változhat. Az inklinométer felbontása <0,02°, működési hőmérséklettartománya -40 – 85 °C. Az eszköz feléledési ideje egy másodperc alatt van, rendelkezik integrált védelemmel fordított polaritás, túlfeszültség és rövidzárlat esetére.

A Fredericks honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény