FőoldalRendszerintegrátorBridge120 adatgyűjtő készlet ipari alkalmazásokra
2015. február 03., kedd ::

Bridge120 adatgyűjtő készlet ipari alkalmazásokra

A Bridge120 egy telepes táplálású, miniatűr méretű adatrögzítő készülék. A berendezés feldolgozási sebessége 20 Hz, és rendelkezik valósidejű óramodullal is. A Bridge120 szolgáltat 2,5 V gerjesztőfeszültséget, és képes feszültségjelek fogadására nyúlásmérő bélyegekről, erőmérő cellákról és hasonló, alacsony jelszintű, egyenfeszültségű forrásokról

Az adatgyűjtő tökéletesen alkalmas nyúlás, nyomaték, deformáció, nyomás és egyéb, hasonló szenzor-/transzduktorkimenetek mérésére. A felhasználó által programozható ún. Engineering Unitok lehetővé teszik az adatok V, mV, µV, valamint a mérés alatt álló egységekben történő kifejezését.

A könnyen kezelhető eszköz csatornánként legfeljebb 32767 mérésre és adatrögzítésre alkalmas. A készülék adattárolója nemfelejtő, szilárdtestalapú memória, amely kisült akkumulátor esetén is teljes biztonságot nyújt az adatoknak. A készülék számítógépről bármikor elindítható és megállítható, kis méretéből adódóan gyakorlatilag bárhová elhelyezhető. A Bridge120 adatgyűjtő az adatáttöltést soros COMvagy USB-port, valamint a felhasználóbarát szoftver segítségével támogatja.

A MadgeTech honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény