FőoldalRendszerintegrátorInnovatív érintőkijelzős megoldások, kiváló kültéri olvashatósággal
2014. december 23., kedd ::

Innovatív érintőkijelzős megoldások, kiváló kültéri olvashatósággal

canatuÚj érintőkijelzős megoldások születtek a Canatu-féle Carbon NanoBud® (CNB) filmtechnológiája és a Display Solution vezérlőrendszerének házasításából, melynek eredménye a kimagasló kültéri olvashatóság. Az érintőkijelzők innovativitását jól támogatja a hajlékony vagy háromdimenziós kivitelek későbbi elérhetősége is. Az új kijelzőket elsősorban azokhoz az automatizálási, orvostechnikai, digitális hirdetőtáblás alkalmazásokhoz szánja a gyártópáros, ahol 4,3—15" közötti képátlójú megjelenítőre van szükség

A Canatu új generációs érintésérzékelési technológiája és a Display Solution kijelzői új tervezési módszereket támogatnak, melyekkel mátrixos érintésérzékelő szenzor és kijelző kombinálható úgy, hogy egyedülálló módon támogatottak egyéb beviteli formák is, akár mechanikus nyomógombok formájában is. Az áttetsző CNB filmre nem jellemző a törékenység vagy fáradás. A CNB érintésérzékelők kijelzőkontrasztja az ultraalacsony visszaverődés és homályosság miatt kiváló, így kültéri alkalmazásokra ideális választás. A jobb kontraszt miatt a szokásosnál gyengébb háttérvilágítás is megfelelő.

A CNB film az elektromos vezetőképesség elvesztése nélkül 100%-kal megnyújtható, így teljesen újszerű és szokatlan érintésérzékeny vezérlőfelületek hozhatók létre akár hajlékony vagy térbeli alakzatban. A CNB szenzorok abszolút versenyképesek a jelenlegi konkurens piaci megoldásokkal.

A Canatu honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény