FőoldalRendszerintegrátorInduktív, lineáris pozíciószenzorok
2014. november 24., hétfő ::

Induktív, lineáris pozíciószenzorok

alliancesensorsAz Alliance Sensors Group legújabb, MR-7 sorozatú induktív lineáris pozíciószenzorait a magnetostrikciós szenzorok alternatívájaként fejlesztették ki, robusztusabb felépítést és kedvezőbb üzemeltetési és beszerzési költségeket ajánlanak

A szenzorok alapja egy érintkezésmentes, induktív érzékelőtechnológia, amelynek lelke egy 7 mm átmérőjű mérőfej, valamint egy 8 mm-es furat a hengerrudazatban, amely a mágnes helyett érzékeli a rudazat pozícióját. Az MR-7 egy 44,5 mm-es, hatszögletű szenzorfejjel rendelkezik, és olyan O-gyűrűs kialakítású, amely lehetővé teszi az ugyanarra az SAE 8 vagy 18 mm-es O-gyűrű portra való szerelést, mint amilyen a magnetostrikciós szenzoroknál elérhető.

Mivel a szenzorok érintkezésmentesek, nincs kopás és kimenetijel-romlás a szenzorok teljes élettartama alatt. Az induktív tekercselés miatt a szenzorok sokkal ellenállóbban az ütődéssel és vibrációval szemben, mint más technológiák. Az MR-7 szenzorok egyik leghasznosabb eleme az ASG saját tulajdonú SenSet™ funkciója, amelynél a szenzor analóg kimenete terepen is könnyen hangolható a hengerrudazat működése szerint.

Az Alliance Sensors Group honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény