FőoldalRendszerintegrátorVillanyszerelőknek és karbantartó mérnököknek
2014. augusztus 13., szerda ::

Villanyszerelőknek és karbantartó mérnököknek

A Phoenix Contact termékei számos különféle alkalmazáshoz használhatók, mint pl. panelek karbantartásához, szállítórendszerekhez és motorvezérlőkhöz. Az RS Components a Phoenix Contact új sorozatainak több ezer termékével jelentősen megnöveli az elektromos rendszerek piacán és az automatizálási piacon dolgozó elektromos üzembehelyező szakembereknek és a karbantartó mérnököknek nyújtott támogatását

Az RS a Phoenix Contact hivatalos nemzetközi forgalmazója. A két vállalat szorosan együttműködve dolgozik azon, hogy a világ minden piaca számára rendkívül innovatív termékeket és első osztályú szolgáltatásokat biztosítson. Az RS Európában és Ázsiában forgalmazza a Phoenix Contact termékeit és kínálatával egy rendkívül széles skálát fed le, mint pl. NYÁK csatlakozókat, sorkapcsokat, jelátalakítókat, reléket, interfész reléket, PLC-ket és tápegységeket.

A Phoenix Contact termékcsalád kulcsfontosságú alkalmazási területeit a panelkarbantartás, a szállítórendszerek és a motorvezérlés jelenti, olyan iparágakban, mint pl. az ipari automatizálás, különös tekintettel az autóiparra; a feldolgozó iparágak, mint pl. a vegyipar, a petrolkémia, illetve az élelmiszeripar; a gépek és elektromos szekrények gyártása; és az áramelőállítás, ideértve pl. a napenergiával és a szélenergiával foglalkozó vállalatokat is.

A számos Phoenix Contact termékben, pl. relében, sorkapocsban és csatlakozóban megtalálható Phoenix Contact Push-in csatlakozó technológia leegyszerűsíti és felgyorsítja a karbantartási mérnökök és az üzembe helyező szakemberek számára a kábelek berendezésekhez történő rögzítését. A direkt rugós csatlakozó technológia egy közvetlen, szerszámokat nem igénylő technológia, amely tömör, illetve érvéghüvellyel ellátott kábelek csatlakoztatásához is használható. A rugós profilnak köszönhetően a 0,34 mm2-es vagy nagyobb átmérővel rendelkező, érvéghüvellyel szerelt kábelek könnyen csatlakoztathatók, az így kialakított csatlakozás pedig a legnagyobb húzóerőknek is ellenáll. A kábelek bármilyen szerszámmal kioldhatók, mindezt a feszültség alatt álló alkatrészek érintése nélkül.

A Phoenix Contact termékkínálattal kapcsolatos további részletekért látogasson el az RS Components weboldalára.

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény