FőoldalRendszerintegrátorÖt évig az ABB-nél vásárol a Shell
2014. július 09., szerda ::

Öt évig az ABB-nél vásárol a Shell

Az ABB 5 évre szóló, kizárólagos beszerzési megállapodást írt alá a Shell-lel, és ennek köszönhetően a cég világszerte a Shell kizárólagos beszállítója lesz a kisfeszültségű kapcsolóberendezések, a motorvezérlő-központok és a kapcsolódó szolgáltatások terén

„Ez a globális megállapodás jól mutatja az ABB elkötelezettségét abban, hogy kiváló minőségű kisfeszültségű megoldásokat és szolgáltatásokat nyújtson, amely plusz értéket kínál az olyan világcégek számára, mint a Shell amelynek prioritásai középpontjában a biztonság, a megbízhatóság és az energiahatékonyság áll" – mondja Tarak Mehta, az ABB kisfeszültség-termékek divízióvezetője.

„Az ABB kapcsolóberendezéseinek konstrukcióját a cég több mint 40 év során szerzett szakmai tapasztalata alapján fejlesztette ki. Szakembereink világszerte berendezések millióit telepítették és helyezték üzembe ügyfeleink számára - nem ritkán a legmostohább üzemi körülmények között. Termékeink megbízhatósága, valamint vevőközpontú szervizfilozófiánk kiemelkedő szerepet játszott ennek a fontos üzletnek az elnyerésében."

Jurong Island, Singapore, ©Shell
Az öt évre szóló globális megállapodás – öt éves meghosszabbítási lehetőséggel – kisfeszültségű kapcsoló-berendezések és motorvezérlő-központok értékesítésére, terméktámogatására és szervizére szól az IEC*, valamint a NEMA* szabványokat alkalmazó régiók zöld- és barnamezős létesítményeiben egyaránt.

Az ABB kisfeszültségű termékek divíziója világszerte a vezető beszállítója az elektromos berendezések, a elosztószekrények, a kapcsolótáblák, az elektronikai és az elektromechanikai készülékek széles skáláján alkalmazott védelmi, vezérlési és mérési megoldásoknak, amelyeket éppúgy használnak a vezető iparágakban, mint a lakossági szektorban is.

*A Villamosipari Gyártók Országos Szövetsége (National Electrical Manufacturers' Association; rövidítése: NEMA) és a Nemzetközi Elektrotechnikai Bizottság (International Electro-technical Commission; rövidítése: IEC) által kidolgozott szabványok a világ meghatározó motorvezérlési szabványainak számítanak. A NEMA az USA-ban használt, míg az IEC a nemzetközileg használt szabvány.

Az ABB honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény