FőoldalRendszerintegrátorÚj épületgépészeti és energetikai megoldások az LG-től
2014. március 26., szerda ::

Új épületgépészeti és energetikai megoldások az LG-től

Az LG fűtő-, szellőző- és légkondicionáló berendezések és energetikai megoldások átfogó kínálatával volt jelen a 2014-es Mostra Convegno Expocomfort (MCE) kiállításon. A Milánóban március 18. és 21. között megrendezett kiállításon a látogatók a legújabb kereskedelmi és lakossági fűtési és klímatechnikai megoldásokkal, valamint a megújuló energiával működő termékekkel ismerkedhettek meg

Az LG a „Felülmúljuk elvárásait " (Beyond Your Standard) mottó keretében mutatta be kereskedelmi és lakossági klímavezérlési technológiákkal és megújuló energiával működő termékeit. A gyártó a legújabb megoldásaival, hétköznapi élethelyzetekben és informatív előadások keretében ismertette csúcsmodelljeit és technológiáit a rendezvény közönségével. Az öt részből álló standon bemutatkoztak az LG Multi V megoldásai, a lakossági légkondicionálói, a Therma V megoldása, az Inverter Single és Multi Split termékei, illetve az épületfelügyeleti rendszerei (BMS) is.

Az LG iparágvezető rendszerszintű légkondicionálási megoldása, a Multi V IV is bemutatkozott. A változtatható hűtőközeg-áramú (Variable Refrigerant Flow) technológia négy fő eleme – a kompresszor - HiPOR™, a változtatható hőcserélő felület, a hűtőközeg töltet szabályzás és az olaj visszatérítés egyaránt megújult. A Multi V IV az LG magasnyomású olaj-visszavezetési (HiPOR™), aktív hűtőközeg töltet-vezérlő és intelligens olaj-visszatérítési technológiájának, illetve a változtatható hőcserélő járat számnak köszönhetően a leadható magasabb teljesítmény és a gazdaságosság csúcsát képviseli.

Az LG Inverter Single és Multi Split termékcsaládjainak változtatható hűtőközeg-áramú (VRF) megoldásait kifejezetten üzleti környezetbe, például irodákba és áruházakba szánták. A két termékcsaládot egyaránt az energiatakarékos üzem, a megbízhatóság és a kiváló szezonális energiahatékonyság jellemzi. Ezen felül az újonnan kifejlesztett Single-A és Multi Split modellek nyomástávadó – nyomásvezérléssel működnek biztosítva a megbízható üzemet és energiatakarékosságot.

A LG 2014-es lakossági légkondicionáló modelljei a lenyűgöző külső mellett funkcióikban is az európai vásárlók igényeit tartják szem előtt. Az energiatakarékos inverter technológia, a hatékony egészségmegőrző rendszerek, mint a Plasmaster Ionizer Plus és az aktív energiaszabályozás verhetetlen értéket kölcsönöznek a termékpaletta tagjainak.

Az LG honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény