FőoldalRendszerintegrátorKözéppontban az innováció a LabVIEW 2013-mal
2013. szeptember 18., szerda ::

Középpontban az innováció a LabVIEW 2013-mal

ni-lw-2013A National Instruments bejelentette piacvezető tervezőplatformja legújabb változatának, az NI LabVIEW 2013-nak a megjelenését, amellyel a felhasználók úgy használhatják ki a legmodernebb technológiákban rejlő lehetőségeket, hogy nem szükséges a létező programkódjuk újraírása vagy új eszközök használatának elsajátítása. A LabVIEW 2013-ban emellett átdolgozott mintaprojektek és gyakorlófeladatok kibővített gyűjteménye nyújt biztos kiindulási pontot a fejlesztéshez
„A LabVIEW 2013 a legkorszerűbb és leggyorsabb technológiákra épül, így minden fejlesztő számára nélkülözhetetlen" ― nyilatkozta Ray Almgren, a National Instruments marketingért felelős alelnöke. „A LabVIEW 2013 egyrészt támogatja az NI Linux Real-Time valósidejű operációs rendszert, lehetőséget nyújtva a fejlesztőknek dinamikus, közösségi szoftverkönyvtárak használatára, mindemellett pedig alapját képezi az új cRIO-9068 szoftveralapú vezérlőnek."

Első visszajelzések:

„A LabVIEW 2013-as verziójának webszolgáltatásai által nyújtott lehetőségek már önmagukban elegendő érvet jelentenek a váltás mellett" ― állította Jack Dunaway, a Wirebird Labs alapítója. „Számtalanszor használom őket a LabVIEW ban készített eszközeimhez, az új változatban bevezetett módosításokkal az összetett, web alapú rendszerek fejlesztése gördülékenyebb, mint valaha. Az utóbbi évek LabVIEW-fejlesztéseit egyfajta evolúciónak tekintettük. Az idei év forradalmi."

A LabVIEW 2013 jellemzői:

  • Egyszerűbb a blokkvázlatok kommentjeinek kezelése és szervezése;
  • Frissített sablonok, példaprogramok és internetes tananyagok;
  • LabVIEW Tools Network: egy széleskörű adatbázis a harmadik fél által készített LabVIEW kiegészítők és eszközök letöltésére.

A LabVIEW 2013-ról további információk az ni.com/labview weboldalon találhatók.

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény