FőoldalRendszerintegrátorTérerősség mérő készülékek akkreditált kalibrálása
2013. augusztus 06., kedd ::

Térerősség mérő készülékek akkreditált kalibrálása

A Német Akkreditációs Testület (DAkkS) akkreditálta a Narda Safety Test Solutions cég kalibráló laboratóriumát 9 kHz és 18 GHz közti frekvenciatartományú villamos térerősséghez

A Narda Safety Test Solutions GmbH cég pfullingeni kalibráló laboratóriuma akkreditált 9 kHz és 18 GHz közti frekvenciatartományú villamos térerősséghez. A kalibrációs tartomány kiterjed frekvenciától függően 300 V/m értékig, lefelé pedig 2 V/m határig – tehát olyan térerősségre, ami elsősorban a személyi biztonságot érintően és a környezeti terhelés szempontjából lényeges.

Az akkreditációs tanúsítvány igazolja, hogy a laboratórium megfelel a „Vizsgáló- és kalibrálólaboratóriumok felkészültségének általános követelményei" előírásnak a DIN EN ISO/IEC 17025:2005 szabvány szerint. Maga a kalibrálási folyamat az IEEE Std 1309-2005 szabványban van leírva, ami egy világszerte ismert szabvány elektromágneses mező érzékelők és szondák kalibrálásához [Standard for Calibration of Electromagnetic Field Sensors and Probes].

A kalibrálási igazolással megkapja az ügyfél a mérési értékeket és a mérési eredményhez csatolt mérési bizonytalanságra vonatkozó adatokat, valamint további információkat is kap az elvégzett kalibrálásról. Az ügyfél továbbá profitál a Nemzetközi Laboratóriumakkreditálási Együttműködés [ILAC - International Laboratory Accreditation Cooperation] nyújtotta előnyökből, mivel a mi laboratóriumaink által kiállított akkreditált kalibrálási igazolást a világ összes vezető intézete elismeri.

Az akkreditált kalibráció mellett a Narda Safety Test Solutions cég szolgáltatásai között továbbra is szerepel az úgynevezett üzemi (házon belüli) kalibrálás. Az összes kalibrációs szolgáltatás kombinálható karbantartással és beszabályozással. A Narda készülékek javítását a cég gyorsan el tudja végezni, mivel gyártóként rendelkezésére áll a szükséges technológiai know-how, és rendelkezik eredeti pótalkatrészekkel.

A Narda honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény