FőoldalRendszerintegrátorÚj verzióját az In-Sight Track & Trace szoftverből
2013. június 26., szerda ::

Új verzióját az In-Sight Track & Trace szoftverből

Az In-Sight Track & Trace azonosító- és adatellenőrző szoftvert teljes értékű egészségügyi rendszermegoldások részeként is viszontláthattuk eddig is. Az In-Sight Track & Trace szoftvernek most az új verzióját mutatta be a Cognex, amely olyan bővítményeket tartalmaz, amelyek a közelmúltban merültek fel gyógyszeripari és orvosieszköz-gyártó cégek részéről az egységszintű nyomon követés tekintetében

Az In-Sight Track & Trace 2.0-ás változata több, hálózatba kötött In-Sight gépi látási rendszerrel működhet együtt és végzi a szemmel olvasható szövegek, valamint két- és egydimenziós vonalkódok dekódolását, beleértve a Data Matrix, GS1-128, GS1 DataBar, securPharm és Pharmacode szabványú jelöléseket is.

Az In-Sight Track & Trace egy kulcsrakész címkeellenőrző szoftver, amely használatával a gyógyszeripari ügyfelek megfelelhetnek a szigorú GS1 és FDA iparági szabályozásoknak. A szoftver 2.0-ás verziója lehetőséget ad másodlagos hitelesítésre is, továbbá támogatja OCRMax nevű technológiánkat, amely kimagasló olvasási sebességet szavatol. Ezzel a megoldással a Cognex ajánlata sebesség tekintetében egyedülálló az emberi szemmel leolvasható adatok (dátumok, raktári kódok, sorozatszámok stb.) területén.

Az előreprogramozott szoftvercsomag használatba vételéhez kis mértékű beállításra van csupán szükség, amelyet érintőkijelzőn vagy valamely más ember-gép interfészen keresztül lehet elvégezni. Az In-Sight Track & Trace könnyedén integrálható harmadik féltől származó szoftverbe vagy gyártásvégrehajtó rendszerbe (MES-be) a beépítet I/O-vezérlés és ipari protokolltámogatás jóvoltából. A csomag része az FDA 21 CFR Part 11 szerinti validációhoz szükséges vezérlési lehetőség, beleértve a biztonságos felhasználói hitelesítést és automatikus audit funkciókat is.

A Cognex honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény