FőoldalRendszerintegrátorMostantól multifunkciós a Xerox 7142 széles formátumú berendezés
2011. szeptember 01., csütörtök ::

Mostantól multifunkciós a Xerox 7142 széles formátumú berendezés

A Xerox színes, széles formátumú, tintasugaras nyomtatója, a 7142 további funkciókkal bővült, így alkalmas rajzok másolására és fájlba történő szkennelésére is. A dokumentumokat akár 15 méter hosszig kezeli a multifunkciós berendezés, ami már hazánkban is megvásárolható, vagy modulárisan felépíthető a korábbi 7142 nyomtatóból

A kis helyigényű Xerox 7142 MFP nagy felbontású színes lapolvasás és nyomtatás révén gondoskodik a tiszta és pontos képminőségről, amely az építési tervekhez, elektromos bekötési vázaltokhoz és térképészeti dokumentumokhoz szükséges. A kész nyomatok akár fájlba olvashatók, akár sokszorosíthatók, egészen 15 méteres hosszúságig.
A nagyméretű, 15 colos képernyőn a vezérlőfelület egyszerűen kezelhető, és valós időben nyomon követhető a dokumentumok beolvasása. Az új "Sure Scan" szolgáltatás lehetővé teszi a lapolvasási beállítások felülvizsgálatát beolvasás előtt, így a legjobb minőség érhető el újranyomtatáskor vagy archiváláskor anélkül, hogy többször kellene beolvasni az eredeti dokumentumot.
"A 7142 multifunkciós berendezés a Xerox széles formátumú termékpalettájának legújabb tagja, miután a nyomtató alapgépet további hasznos funkciókkal bővítettük. Az építészek, mérnökök és ipari nyomdák számára nagy segítséget nyújtanak a kiegészítő szolgáltatások, amelyek a nagyméretű, színes és részletgazdag dokumentumok kezelését immár papíralapon és digitálisan egyaránt lehetővé teszik." - hangsúlyozta Hulényi Bence, a Xerox kereskedelmi és szerviz igazgatója. Hozzátette, hogy miután minden Xerox széles formátumú megoldás modulárisan építkezik, a Xerox 7142 nyomtatóval rendelkező ügyfelek is kibővíthetik rendszerüket.
A Xerox 7142 MFP sokféle különböző hordozóra és a kedvezőbb árú, bevonat nélküli papírra is tökéletesen nyomtat a legújabb tintasugaras technológiának köszönhetően. A megoldás támogatja a népszerű CAD és grafikai-kommunikációs fájlformátumokat, és elég nagy teljesítményű a grafikai-kommunikációs szoftverekkel való együttműködéshez is.

A Xerox 7142 többfunkciós nyomtató már Magyarországon is elérhető.

A Xerox honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény