A minőség magas szinten tartásához folyamatos ellenőrzés szükséges. A termékek pH értéke az egyik legfontosabb paraméter, meghatározó jelentőségű az egyenletes színvonalú termelés biztosításához. Az Endress+Hauser rendkívül széles választékot kínál különféle pH mérőkből. A szokásos alkalmazásokhoz, mint például a sajtgyártás, ahol a pH érték befolyásolja a termék állagának és végső ízének kialakulását, vagy az üdítőital gyártás, ahol a víz minőségének ismerete magától értetődő fontosságú, üveg pH elektródákat ajánlanak (PTFE, vagy kerámia membránnal, vagy nyílt referencia rendszerrel). A CPS71D kifejezetten higiénikus alkalmazásokhoz fejlesztett érzékelő, mely Memosens digitális technikával készül és hosszú időn keresztül problémamentes üzemvitelt tesz lehetővé.
2011. augusztus 10., szerda
::
Dr. Szecső Gusztáv
A minőség a lényeg - folyadékanalitika az élelmiszeriparban
Étel és ital - mindennapi életünk fontos része, nem csupán azért, mert a szükséges táplálékot vesszük magunkhoz, hanem azért is, mert komoly élvezet is a finom enni- és innivaló. A higiénia és biztonság ma már természetes fogyasztói igény, ezek biztosítása elsőrendű fontossággal bíró szempont, de egyben folyamatos kihívás is az élelmiszeripar számára
Kategória:
Rendszerintegrátor
Legfrissebbek a szerzőtől: Dr. Szecső Gusztáv
Rendezvények / Kiállítások
Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény
Elektronet nyomtatott kiadás
Legfrissebb lapszámunk kapható az újságárusoknál, vagy előfizethető honlapunkon, itt!
Legolvasottabb cikkeink
-
Bel Stewart-MagJack csatlakozók
-
Érintésvédelmi műszerek képességei
-
Egyedi és szériamozgatási és -ellenőrzési rendszerek a folyamatok automatizálásához
-
Amerikai tudományos elismerését a Kálmán-szűrő megalkotójának
-
Valódi és biztonságos alternatíva a boltokból kivont izzólámpákra
-
2022-re 4 nm-es gyártástechnológiát céloz meg az Intel
-
Skype: messze több, mint egy VoIP-telefon
-
A Szilícium-völgy válasza a globális válságra
-
A pendrájv sem csodaszer!
-
National Instruments