FőoldalRendszerintegrátorKötésiszilárdság-vizsgálók
2011. április 01., péntek ::

Kötésiszilárdság-vizsgálók

A kötésiszilárdság-vizsgálók 8-tagú családjából nyújtanak választékot a Nordson DACE berendezései. Közös jellemzőjük, hogy egyaránt alkalmasak szakító, és nyíróvizsgálatokra

A szakító igénybevételeknél általában 11, a nyíró igénybevételeknél pedig 9 különböző vizsgálati lehetőséget kínálnak, amelyek megfelelnek az elterjedt vizsgálati szabványoknak (JEDEC, JEITA, ASTM, MIL STD). A nyomó igénybevételekhez 50, a húzókhoz 100, a nyírásokhoz 200 kg állítható elő (az utóbbi egyes tipusoknál opcionálisan bővíthető).

A méréshatárok 2, 5, 10, 25 skálákon válthatóak, és a grammos egységeknél indulnak. A berendezés képernyőjén az egyes mérések és a mérési sorozatok eredményei feldolgozott formában (számított jellemzők, görbék, hisztogramok, monitorozott vizsgálati felületek) jeleníthetők meg. USB csatlakozón keresztül laptop csatlakoztatható. Egyszerű kiegészítő eszközökkel lehetőség van hagyományos próbatestek anyagvizsgálatára is (szakítás, törés, hajlítás). A berendezésválaszték jellegzetes tagja a 4000Plus típus.

Műszaki jellemzők

  • A vizsgált felületek monitorozása A vizsgált felületek monitorozása
    pontosság: ±0,1%
  • asztalméret: 160×160 mm (opcionálisan kiterjeszthető)
  • tápellátás: egyfázisú, 90 ... 264 VAC
  • pneumatikus táplálás: 4 bar (6 mm-es csövön)
  • vákuum: 67 kPa (6 mm-es csövön)
  • tömeg: 85 kg

Nordson DACE honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény