FőoldalKonstruktőrNyerje meg a Microchip PIC-IoT WG fejlesztőkártyát!
2019. szeptember 30., hétfő ::

Nyerje meg a Microchip PIC-IoT WG fejlesztőkártyát!

Nyerje meg a Microchip PIC-IoT WG fejlesztőkártyát (gyári cikkszám: AC164164) az ElektroNet játékában!

A PIC-IoT WG fejlesztőkártya egy nagy teljesítményű PIC24FJ128GA705 mikrokontroller, egy ATECC608A CryptoAuthentication™ titkosítóegység és egy teljes tanúsítvánnyal rendelkező ATWINC1510 Wi-Fi® hálózati vezérlő optimális kombinációját valósítja meg, amely a Microchip legegyszerűbb és leghatékonyabb megoldása Google Cloud IoT Core-hoz illesztett beágyazott alkalmazások fejlesztésére. A fejlesztőkártya tartalmaz egy integrált hibakeresőt, a fedélzeti mikrokontroller programozásához és hibamentesítéséhez további külső hardverre nincs szükség.

A fejlesztőkártyát támogatja a Microchip saját fejlesztésű és méltán népszerű MPLAB X integrált fejlesztőkörnyezete, illetve az MPLAB® Code Configurator (MCC) prototípus gyorsfejlesztési szoftvereszköze is. A fejlesztőkártya kompatibilis több mint 450-féle MikroElektronika Click boards™ bővítőkártyával is, amelyek hasznos szenzor- és aktuátorfunkciókkal egészítik ki a készlet szolgáltatásait.

A Microchip és a Google Cloud felhőszolgáltató közötti kiterjedt együttműködés részeként megszületett PIC-IoT WG fejlesztőkártyával a PIC mikrovezérlők mellett voksoló fejlesztőknek egyszerű lehetősége nyílik arra, hogy a www.PIC-IoT.com webcím alatt ingyenesen elérhető online portál segítségével felhős hálózati kapcsolatot implementáljanak az új generációs beágyazott megoldásokban. Amint a hálózati csatlakozás megtörtént, a fejlesztők az MPLAB® Code Configurator segítségével gyorsan eljuthatnak a kifejlesztett prototípusig, mivel a támogatás a hibakereséshez is adott az egyedi igények implementálásának lehetősége mellett.

Ha szeretné megnyerni az ElektroNet és Microchip közös játékában a PIC-IoT WG fejlesztőkártyát látogasson el ide és töltse ki adataival az online űrlapot!

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény